Maskers voor slaapapneu- en beademingsapparaten | ResMed Nederland

Maskers voor slaapapneu en beademingsapparaten

Wij bieden een breed scala aan maskers voor mannen, vrouwen, volwassen of kinderen met slaapapneu- en respiratoire insufficiëntie. Onze maskers zijn ontworpen om effectief en comfortabel te zijn. Zoek hieronder op behandelingsbehoeften en ademhalingstype. Onze CPAP-maskercategorieën helpen u om voor uw slaapapneupatiënten gemakkelijker het juiste CPAP-masker te vinden. Ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van slaapapneu-patiënten te weerspiegelen, kunnen onze categorieën: Veelzijdig, Minimalistisch en 360°, u logischerwijs naar het juiste masker voor uw patiënt leiden.

Ontdek onze maskers voor slaapapneu- en beademingsapparaten

Patiënten die op zoek zijn naar een gestroomlijnde pasvorm en duidelijk gezichtsveld van een intranasaalmasker, kunnen kiezen uit verschillende lichtgewicht modellen.

Voor patiënten die het gestroomlijnde ontwerp van de neuskussens bevalt, maar graag iets meer bedekking van de neus zouden willen, zijn neusmaskers een populaire optie.

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu- en beademingsbehandeling hebben een superieure afdichting en pasvorm. De volgelaatsmaskers van ResMed worden steeds kleiner, lichter en comfortabeler, zonder in te boeten op afdichting en stabiliteit.

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Garandeer het comfort van uw patiënt en verbeter hun gebruik met hoogwaardige ziekenhuismaskers die gemakkelijk, kosteneffectief en comfortabel zijn en ook nog snel passen.

ResMed heeft een assortiment aan maskeraccessoires om uw patiënt een positievere therapie-ervaring te bieden. Van zachte wikkels en neuskussens, tot hoofdbanden. Onze accessoires zijn ontworpen om het comfort en welzijn van uw patiënt te verbeteren.

Het juiste CPAP-masker kiezen voor uw patiënt

ResMed CPAP-masker categorieën zijn ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van de patiënt te weerspiegelen. Onze categorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° helpen om het juiste masker vinden gemakkelijker te maken.

Minimalistische CPAP-maskers
ResMed-AirFit-Minimalistische-CPAP-maskers-slaaptherapie
360° CPAP-maskers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers 2
Veelzijdige CPAP-maskers
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

ResMed-oplossingen voor slaapapneu zijn ontwikkeld voor een effectieve, comfortabele behandeling. Ontdek PAP-machines, hulpmiddelen voor patiëntbetrokkenheid en telemonitoringsoftware, allemaal gemaakt met het oog op een betere nachtrust en gestroomlijnd conditiebeheer.

Ontdek meer

We bieden uitgebreide beademingszorgoplossingen om de levenskwaliteit van de patiënt te ondersteunen. Ontdek beademingsapparaten, high-flow therapie-opties voor COPD-behandeling en AirView voor beademing, onze telemonitoringsoftware.

Zie details

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijk alle ResMed diagnostische oplossingen

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.