Maskers voor slaapapneu- en beademingsapparaten | ResMed Nederland

Maskers voor slaapapneu en beademingsapparaten

Wij bieden een breed scala aan maskers voor mannen, vrouwen, volwassen of kinderen met slaapapneu- en respiratoire insufficiëntie. Onze maskers zijn ontworpen om effectief en comfortabel te zijn. Zoek hieronder op behandelingsbehoeften en ademhalingstype. Onze CPAP-maskercategorieën helpen u om voor uw slaapapneupatiënten gemakkelijker het juiste CPAP-masker te vinden. Ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van slaapapneu-patiënten te weerspiegelen, kunnen onze categorieën: Veelzijdig, Minimalistisch en 360°, u logischerwijs naar het juiste masker voor uw patiënt leiden.

Het juiste CPAP-masker kiezen voor uw patiënt

ResMed CPAP-masker categorieën zijn ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van de patiënt te weerspiegelen. Onze categorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° helpen om het juiste masker vinden gemakkelijker te maken.

Minimalistische CPAP-maskers
ResMed-AirFit-Minimalistische-CPAP-maskers-slaaptherapie
360° CPAP-maskers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers 2
Veelzijdige CPAP-maskers
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

ResMed-oplossingen voor slaapapneu zijn ontwikkeld voor een effectieve, comfortabele behandeling. Ontdek PAP-machines, hulpmiddelen voor patiëntbetrokkenheid en telemonitoringsoftware, allemaal gemaakt met het oog op een betere nachtrust en gestroomlijnd conditiebeheer.

Ontdek meer

We bieden uitgebreide beademingszorgoplossingen om de levenskwaliteit van de patiënt te ondersteunen. Ontdek beademingsapparaten, high-flow therapie-opties voor COPD-behandeling en AirView voor beademing, onze telemonitoringsoftware.

Zie details

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijk alle ResMed diagnostische oplossingen

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]