Intranasaalmaskers voor slaap- en beademingstherapie van uw patiënt | ResMed NL

Intranasaalmaskers voor slaapapneu en beadmingsapparaten

ResMed intranasaalmaskers kunnen een comfortabele, discrete optie zijn voor patiënten die zich tijdens de slaapapneutherapie of beademingszorgbehandeling onbezorgd willen voelen. Lichtgewicht en met een kleine afdruk, bieden deze maskers patiënten een breed gezichtsveld. Kleine, zachte neusdopjes helpen het masker op zijn plaats te houden en zijn bedoeld om een zachte maar betrouwbare afdichting te bieden. Om u te helpen bij het kiezen van het juiste CPAP-intranasaalmasker voor uw slaapapneupatiënten, weerspiegelen onze maskercategorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° de behoeften en gewoonten van de patiënt en zijn ze ontworpen om u logischerwijs een geschikt masker te laten kiezen.

AirFit P10
Ontworpen om de patiëntacceptatie te bevorderen

Gebruikershandleiding

AirFit P10 for AirMini
Ontworpen voor gebruik met het AirMini CPAP-apparaat

Gebruikershandleiding

AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-for-sleep-therapy-ResMed

AirFit P30i
Ultra-compact masker met QuietAir-ventilatie en de slang boven op het hoofd

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Welk intranasaal CPAP-masker voor mijn patiënt?

Met behulp van onze Minimalistische en 360° CPAP-masker-categorieën, kunt u het intranasaal-CPAP-masker selecteren dat logischerwijs overeenkomt met de slaapgewoonten en voorkeuren van uw patient.

AirFit P10 minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-P10-intranasaal-minimalistisch-masker
AirFit P30i 360°-masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-P30i-intranasaal-360°-masker

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en ademhalingstherapie

 

ResMed biedt een assortiment comfortabele neusmaskers voor slaapapneupatiënten en beademingstherapie. Onze neusmaskers zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te creëren, in een klein, comfortabel formaat.

Bekijken

 

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu- en beademingsbehandeling hebben een superieure afdichting en pasvorm. De volgelaatsmaskers van ResMed worden steeds kleiner, lichter en comfortabeler, zonder in te boeten op afdichting en stabiliteit.

Bekijken

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.