Slaapapneuapparaten | ResMed

Slaapapneuapparaten

De therapeutische oplossingen van ResMed voor slaapapneu bieden een winnende combinatie van geavanceerde prestaties, betrouwbaar comfort en gebruiksvriendelijke opvolging. Onze slaapapneuapparaten zijn geschikt voor patiënten met verschillende slaapgerelateerde ademhalingsproblemen.

AirSense11, ontworpen voor een betere start en langetermijnzorg

De AirSense 11 van ResMed is ontworpen om het voor de patiënten makkelijker en comfortabeler te maken te beginnen, te wennen en de therapie te blijven volgen. 1 Het is uitgerust met de nieuwste PAP-functies en technologieën van ResMed, naast de mogelijkheid om op afstand upgrades uit te voeren zodat de behandeling continue verbeterd wordt.

CPAP & AutoSet

Onze slaaptherapieapparaten bieden discrete, effectieve therapie voor patiënten met obstructief slaapapneu. Deze apparaten zijn ontworpen om verbeterde prestaties en patiëntcomfort te leveren.

AirSense 11 AutoSet
Therapie-apparaat dat automatisch de druk aanpast met ingebouwde bevochtiger, draadloze connectiviteit en verbeterde ondersteuning.

AirSense 11 Elite

Therapie-apparaat met vaste luchtdruk met ingebouwde bevochtiger, draadloze connectiviteit en verbeterde ondersteuning.

airmini-pap-machine-ResMed

AirMini

Draagbaar therapieapparaat

airsense-10-autoset-cpap-device-resmed

AirSense 10 Elite
Therapieapparaat met vaste druk

Gebruikershandleiding

airsense-10-autoset-cpap-device-resmed

AirSense 10 AutoSet
Automatisch druk-aanpassend therapie apparaat

Gebruikershandleiding

airsense-10-autoset-for-her-cpap-device

AirSense 10 AutoSet for Her
Automatisch druk-aanpassend therapie apparaat voor vrouwen

Gebruikershandleiding – Engels

Adaptieve servo-beademing

Onze zeer responsieve, adaptieve servo-beademing biedt uw patiënten het comfort van natuurlijke ademhalingspatronen en de garantie van geavanceerde technologieën. Dit apparaat is geschikt voor een verscheidenheid van centrale ademhalingsstoornissen.

aircurve-cs-pacewave-adaptive-servo-ventilator-device-resmed

AirCurve 10 CS PaceWave
Gesynchroniseerde therapie voor CSA met en zonder OSA

Gebruikershandleiding – Engels

Bekijk meer producten

Of uw patiënt mechanische beademing thuis, in het ziekenhuis of onderweg nodig heeft, onze veelzijdige beademingsapparaten bieden effectieve therapie voor een grote verscheidenheid aan ademhalingsproblemen.

Bekijken

Bekijk onze selectie van reserveonderdelen en vervangbare apparaataccessoires om te zorgen dat de apparatuur van uw patiënt optimaal blijft functioneren.

Bekijken

De slaapapneu- en beademingsmaskers van ResMed zijn ontworpen om comfortabele en effectieve therapie te bieden. Meer informatie over een groot assortiment volledige gezichtsmaskers, neusmaskers en neuskussenmaskers.

Bekijken

Raadpleeg de gebruikersgids voor relevante informatie betreffende waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die moeten worden overwogen voor en tijdens gebruik van het product.

Referenties:
*ASV therapy is contraindicated in patients with chronic, symptomatic heart failure (NYHA 2-4) with reduced left ventricular ejection fraction (LVEF ≤ 45%) and moderate to severe predominant central sleep apnoea.

1. ResMed Air11 klantonderzoek van 146 patiënten, uitgevoerd van 28 augustus tot donderdag 29 juli 2021. Q19: 62% van de patiënten rapporteerden dat zij vertrouwen hadden om te beginnen met PAP-therapie na voorzien te zijn met AirSense 11, N=119 ondervraagden. Q10: 63% van de patiënten zei dat PTA hen het vertrouwen gaf om hun PAP-apparaat juist in te stellen, N=49 ondervraagden. Gegevens in dossier; ID A5043180