AirView-pakketten voor slaap en beademing | Resmed Nederland

AirView-pakketten voor slaap en beademing

Ontdek de functies die aangeboden worden in de Essential en Expert* AirView-pakketten. Elk pakket heeft een groot aantal functionaliteiten, van gegevensweergave, opties voor hulp op afstand en uitzonderingenbeheer.

AirView voor Slaap: Essential

Het Essential-pakket is compatibel met AirSense10 en AirCurve 10 apparaten. Het heeft een groot aantal functies om u te ondersteunen bij het beheer op afstand en het verbeteren van patiëntresultaten.

AirView voor Slaap – functies Essential

Ontvang draadloos gegevens van de AirSense 10 en AirCurve10 via het GSM-/GPRS-netwerk met automatisch uploaden naar de AirView-server.

Patiëntgegevens kunnen worden geüpload van het apparaat naar de AirView-server met een SD-kaart.
Beschikbaar voor Air 10-apparaten.

Bekijk een overzicht dat problemen met naleving en basisbehandeling weergeeft in makkelijk leesbare, kleur gecodeerde afbeeldingen, voor al uw patiënten.
Beschikbaar voor alle Air 10-apparaten.

Bekijk een overzicht van de therapie gegevens van de patiënt over een periode van 1 tot 90 dagen.
Beschikbaar voor alle Air 10-apparaten.

Genereer vooraf gedefinieerde PDF-rapporten om behandelingsresultaten en nalevingsgegevens over een periode van 1 tot 365 dagen te bekijken, en zoom in op gedetailleerde gegevens over een periode van 1 tot 30 dagen.
Beschikbaar voor alle Air 10-apparaten.

Up-to-date op de hoogte zijn van problemen die u patiënt ervaart tijdens gebruik van de behandeling. Met onze Airview-remote assist optie heeft u de mogelijkheid uw patiënt op afstand te ondersteunen.
Beschikbaar voor alle Air10- apparaten.

Bekijk en verander apparaat instellingen op afstand om in te spelen op de veranderende behoeften en naleving te vergroten.
Beschikbaar voor alle Air-10 apparaten.

Met Actiegroepen worden patiënten automatisch gefilterd op bepaalde criteria, zodat uw aandacht naar hen gaat die het nodig hebben. Beschikbaar voor alle Air-10 apparaten.

Krijg toegang tot subjectieve feedback van uw AirSense 11-patiënten tijdens hun eerste 28 dagen therapie en elke zes maanden daarna met Care Check-In, ontworpen om u te helpen zien wanneer de therapie niet verloopt zoals gepland, om te begrijpen wanneer u moet ingrijpen en om het therapiemanagement te verbeteren*.
Exclusief bij AirSense 11.

AirView voor beademing: Expert*

Het Expert-pakket is compatibel met de Lumis,  Stellar en Astral.

• Draadloos patiëntgegevens uploaden (CAM)
• RCM (ResMed Connected Module) gegevens uploaden
• Uploaden patiëntgegevens SD-kaart
• Patiëntlijsten dashboards
• Vooraf gedefinieerde behandelingsrapporten
• Ondersteuning op afstand
• Instellingen op afstand
• Overzicht patiëntgegevens weergave
• Gedetailleerde interactieve weergave van patiëntgegevens
• Op maat gemaakte behandelingsrapporten
• Gegevens op aanvraag
• Rapportage vanuit meerdere programma’s
• Uitzonderingenbeheer

AirView voor beademing – functies Expert*-pakket

Ontvang gegevens van de Lumis via de ingebouwde draadloze connectiviteit. Gegevens worden direct naar de AirView-server gestuurd via het GSM-/GPRS-netwerk.

Ontvang gegevens van Stellar- en Astral-beademingsapparaten via RCM. Gegevens worden direct naar de AirView-server gestuurd via het GSM-/GPRS-netwerk.

Patiëntgegevens kunnen worden geüpload van het apparaat naar de AirView-server met een SD-kaart.
Beschikbaar voor de Lumis.

Bekijk een overzicht dat problemen met naleving en basisbehandeling weergeeft, in makkelijk leesbare, kleur gecodeerde afbeeldingen voor al uw patiënten. Beschikbaar voor de Lumis, Stellar en Astral.

Genereer vooraf gedefinieerde PDF-rapporten om behandelingsresultaten en nalevingsgegevens over een periode van 1 tot 365 dagen te bekijken, en zoom in op gedetailleerde gegevens over een periode van 1 tot 30 dagen.
Beschikbaar voor de Lumis, Stellar en Astral.

Up-to-date op de hoogte zijn van problemen die u patiënt ervaart tijdens gebruik van de behandeling. Met onze Airview-remote assist optie heeft u de mogelijkheid uw patiënt op afstand te ondersteunen. Alleen beschikbaar voor de Lumis.

Bekijk en verander apparaatinstellingen op afstand om in te spelen op de veranderende behoeften en naleving te vergroten.
Alleen beschikbaar voor de Lumis.

Met deze functie heeft u toegang tot relevante klinische gegevens op één scherm en bekijk de gedetailleerde ademhalingsgegevens – per minuut – over een periode van 1 tot 90 dagen. Zoom in op interessante klinische details, specifieke therapiewaardes en sla schermafbeeldingen op.
Beschikbaar voor de Lumis, Stellar en Astral.

Met interactieve visualisatie van patiëntgegevens kunt u uw eigen parameters instellen en een op maat gemaakt rapport afdrukken.
Beschikbaar voor de Lumis, Stellar en Astral.

Houd uw gegeven up-to-date. Verzoek om gegevens van de Stellar en Astral op een willekeurig moment voor verbeterde probleemoplossing.
Alleen beschikbaar voor de Stellar en Astral.

Snel toegang tot een overzicht van klinische gegevens en correlaties vanuit verschillende programma’s die ondersteund worden door het apparaat.
Alleen beschikbaar voor de Astral.

Filter patiëntprofielen op uw eigen criteria, volg veranderende waarden in de klinische toestand of therapeutische parameters met instelbare drempelwaardes en detecteer afwijkingen van de normale waarden. Gebruik de resulterende gegevens om dashboardmeldingen te ontvangen wanneer een patiënt aandacht nodig heeft, en met de zoek-en filtermogelijkheden kunt u patiënten met bepaalde criteria bekijken.
Beschikbaar voor de Lumis, Stellar en Astral.

Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger

Registreer voor AirView

Referenties:

*Enkel beschikbaar in Nederland.