Kom meer te weten over onze manier van werken bij ResMed | ResMed Nederland

Hoewewerken

Wereldwijde teams verenigd door een gezamenlijke visie

We meten succes niet af aan een functie of titel, maar aan hoe we onze gemeenschappelijke doelen nastreven door samenwerking, communicatie en leiderschap. We werken hard om van elke dag een fantastische dag te maken met kansen voor iedereen om interessante en innovatieve dingen te doen. 

Dankzij onze getalenteerde teams, helpen we samen de impact van chronische ziekten te verminderen en de medische kosten voor individuele personen en landen te verlagen. Het innovatief werk en vooruitstrevend werk dat we verrichten, draagt bij aan de vormgeving van het zorglandschap van de toekomst. Dit klinkt hooggegrepen, maar onze vastberadenheid om patiëntresultaten en levens te verbeteren is absoluut. We kunnen dit alleen bereiken met medewerkers die dezelfde vastberadenheid en toewijding hebben. Samen kunnen we een echt verschil maken.

>10,000

medewerkers wereldwijd

>140

landen waar we actief zijn

Onze mensen als fundament

De cultuur van onze organisatie weerspiegelt de mensen die er werken – wie we zijn en hoe we handelen.
Deze competenties helpen ons om onze doelen te bereiken en vormen de kern van hoe we werken, met elkaar omgaan en groeien als organisatie.

Bekijk de getuigenis van Laetitia Thevenon, Senior Manager bij Corporate Compliance

(Video in het Frans)

De beste werkomgeving voor ResMedians

Welzijn op het werk

Zorg dragen voor het welzijn van ResMedians is een prioriteit in onze bedrijfsstrategie. We koesteren een cultuur van vertrouwen en onze flexkantoor-aanpak geeft u de vrijheid om daar te werken waar u het beste presteert. Onze kantooromgeving evolueert voortdurend mee met de behoeften op het gebied van flexibiliteit en samenwerking van onze medewerkers.

We hebben ook onze eigen feestdag, die in het teken staat van welzijn! De ResMed-dag is een betaalde vrije dag die onze medewerkers in de hele wereld de gelegenheid biedt om de tijd te nemen voor zichzelf, hun gezin en hun gemeenschap.

HR-beleid

We geloven in een horizontale leiderschapsstijl, wat betekent dat elke mening telt, ongeacht iemands functie of titel. Via onze ontwikkelingsprogramma’s zorgen we er ook voor dat alle ResMedians de kans krijgen zich te ontwikkelen en te ontplooien tijdens hun carrière bij ons.
Tot slot verzekeren we dat alle ResMedians erkenning krijgen voor de waarde die zij toevoegen en passend beloond worden voor het werk dat zij doen.

Diversiteit & Inclusie

Of het nu gaat om onze mensgerichte leiderschapsstijl, ons streven naar gendergelijkheid, onze medewerkersgebaseerde gemeenschappen of ons inclusieve wervingsproces, wij zetten ons er met volle overtuiging voor in om diversiteit en inclusie elke dag weer te bevorderen.

Waar vindt u ons?