Software & gegevensbeheer | Patiënt discipline | ResMed Nederland

Patiëntbeheersoftware

Ons patiëntbeheersoftwarepakket is veilig en gemakkelijk te gebruiken en biedt complete toegang tot de klinische gegevens via onze verbonden apparaten. Ze ondersteunen effectieve behandeling en efficiënte prestaties. Met ons softwarepakket kunt u zowel het totaalplaatje zien als de details bestuderen, waardoor het makkelijk wordt patiëntgroepen op te volgen en te beheren, zonder het individu uit het oog te verliezen. Met de gegevensbeheersoftware van ResMed kunt u gebruik maken van flexibele toegang op afstand tot patiëntgegevens. Dit gaat gepaard met een krachtige analyse, de mogelijkheid tot delen van gegevens en instelbare alarmen en programma’s.

airview-patient-therapy-management-software-resmed

AirView
Cloud-gebaseerd patiëntbeheer en gegevens-op-aanvraag systeem, ontworpen om veilig te zijn

Astral-invasive-noninvasive-ventilation-treatment-ResMed

ResScan
Eenvoudig en flexibel patiëntbeheersysteem met gedetailleerde gegevensgrafieken en rapporten

Zelfbeheerapp voor de patiënt

ResMed biedt een webapplicatie aan waarmee patiënten hun nachtelijke slaapgegevens kunnen volgen en op maat gemaakte coaching kunnen krijgen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat patiënten gemotiveerd en gedisciplineerd blijven op de lange termijn.

myAir
Motiverende datatracking en coaching ontworpen om opvolging te stimuleren

AirMini App therapy data follow up ResMed

AirMini app
Slimme patiënt-app om het AirMini-apparaat te bedienen en nachtelijke slaapscores en CPAP-therapiegegevens te bekijken

AirMini app Android gebruikershandleiding

AirMini app iOS gebruikershandleiding

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

ResMed-oplossingen voor slaapapneu zijn ontwikkeld voor een effectieve, comfortabele behandeling. Ontdek PAP-machines, hulpmiddelen voor patiëntbetrokkenheid en telemonitoringsoftware, allemaal gemaakt met het oog op een betere nachtrust en gestroomlijnd conditiebeheer.

Ontdek meer

ResMed biedt een groot assortiment aan CPAP-maskers aan binnen iedere categorie, die lichtgewicht comfort combineert met superieure afdichting en pasvorm.

Bekijken

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken