Beademingsapparaten voor verschillende typen beademingspatiënten | ResMed NL

Beademingsapparaten

Onze beademingsapparaten zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en bieden veelzijdige beademingstherapie voor thuis, in het ziekenhuis of onderweg voor een grote verscheidenheid aan typen beademingspatiënten (COPD, OHS, NMD etc). Zowel niet-afhankelijk als afhankelijk.

Lumis-niet-invasieve-beademing-behandeling-ResMed

Lumis
Niet-invasief beademingstherapieapparaat voor niet-afhankelijke patiënten

Lumis VPAP S & VPAP ST gebruikershandleiding

Lumis VPAP ST-A gebruikershandleiding

Stellar-invasieve-niet-invasieve-beademing-ResMed

Stellar
Niet-invasief beademingstherapieapparaat met invasieve mogelijkheden (met ResMed lekklep) voor niet-afhankelijke patiënten

Gebruikershandleiding

Astral-invasieve-niet-invasieve-beademing-ResMed

Astral
Invasief en niet-invasief apparaat voor beademingstherapie voor minder afhankelijke tot volledige afhankelijke patiënten

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Bekijk meer producten

Effectief beheer van patiënten door snelle toegang op afstand tot gedetailleerde therapiegegevens en aanpasbare meldingen.

Bekijken

Bekijk onze selectie van reserveonderdelen en vervangbare apparaataccessoires om te zorgen dat de apparatuur van uw patiënt optimaal blijft functioneren.

Bekijken

Onze slaapapneu-apparaten zijn ontworpen om een ​​effectieve behandeling te bieden voor slaap- en ademhalingsstoornissen.

Ontdek alle ResMed slaapapparaten