Over MRA’s

Dankzij een schat aan klinisch onderzoek hebben Mandibulaire Repositioneringsapparaten (MRA’s), gedurende het laatste decennium erkenning gekregen als een effectieve oplossing voor snurken, maar ook als alternatief voor CPAP-behandeling in gevallen van mild tot matig Obstructief Slaapapneu (OSA).1,2,3

Narval CC

Narval CC is een klinisch bewezen1,2, innovatief en op maat gemaakt mandibulair repositieapparaat om uw patiënten te behandelen voor obstructief slaapapneu en snurken.

narval-cc-resmed-snurken-behandeling-orale-toepassing

Klinische resultaten Narval CC

sleep-apnoea-quiz

Het evalueren van de effectiviteit en naleving van het Narval CC mandibulair repositieapparaat: dat is het doel van het ORCADES-onderzoek. Het grootste onderzoek met patiënten uit meerdere centra met Obstructief Slaapapneu-Hypopneusyndroom (OSAHS) die worden behandeld met een op maat gemaakt MRA.

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken, om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken

Onze apparaten zijn ontworpen om slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen te behandelen en bieden een ongeëvenaarde en bewezen werkzaamheid.

Bekijken

ResMed biedt een groot assortiment aan maskers binnen iedere categorie die lichtgewicht comfort combineert met superieure afdichting en pasvorm.

Bekijken

Referenties:

  1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines.
  2. Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European).
  3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]