Contact pagina voor Professionals | Distributeurs | ResMed Nederland

Neem contact op met ResMed

Wij beantwoorden uw vragen of helpen u om de gewenste informatie te vinden.

Leverancierslijst ResMed

Wilt u weten hoe u aan ResMed apparatuur komt, of welke garantie er op uw apparatuur zit?

Voor al uw vragen omtrent afspraken, bestellingen, prijzen en garantie: neem contact op met uw leverancier in uw land.

ResMed-producten kopen

De ResMed Online Store (ROS) is de one-stop-shop voor slaapprofessionals. U krijgt er onmiddellijk toegang tot prijzen en informatie over de verzending en de facturering. Neem contact op met uw vertegenwoordiger bij ResMed om een account aan te maken, of registreer nu om ResMed-producten te kopen en te volgen.

Nuttige links voor zorgleveranciers en slaapcentra

Lever een kwaliteitsvolle zorg in elke fase van het traject van patiënten met slaapapneu, van de diagnose tot het starten van de behandeling, het doorlopende beheer en de vervanging van apparaten op het juiste ogenblik.

Wilt u uw patiënten helpen om te begrijpen hoe zij hun ResMed-producten moeten schoonmaken en onderhouden? Hier vindt u informatie over het onderhoud en de zorg.

Selecteer uw product om onmiddellijk toegang te krijgen tot de gebruikersgidsen en conformiteitsverklaringen van ResMed.

Leermiddelen en productdiensten

De ResMed Academy Online is ontworpen om gezondheidsprofessionals snel toegang te geven tot een variëteit aan leermiddelen.

Krijg inzichten van experts over de laatste innovaties in digitale gezondheid, slaapapneu en beademingszorg op ons platform met video’s en webinars.

Moet u een product van ResMed terugsturen of laten herstellen? De ResMed Online Store (ROS) maakt het gemakkelijker dan ooit om uw artikelen te verzenden, informatie over herstellingen te raadplegen en gebruik te maken van uw garantie.

Vindt u niet wat u zoekt?

Wij zijn er om u te helpen! Vul het onderstaande formulier in voor alle vragen in verband met de producten van ResMed, hun gebruik of hun prijzen.