Assortiment neusmaskers voor slaapapneu-en beademingsapparaten | ResMed NL

Neusmaskers voor slaapapneu-therapie en beademingszorg

We bieden een reeks neusmaskers die zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te leveren in een compact formaat voor effectieve slaapapneu en beademingszorg. Voor slaapapneupatiënten zijn nasale CPAP-maskers onderverdeeld in drie categorieën die de behoeften en slaapgewoonten van de patiënt weerspiegelen om het vinden van het juiste neusmasker voor uw patiënt gemakkelijker te maken.

AirFit-N20-compact-nasal-CPAP-mask-ResMed

AirFit N20*
Past op 99,4% van de gezichten wereldwijd

Gebruikershandleiding

resmed-cpap-mask-nasal-N30-CPAP-mask

AirFit N30
Een ultra-compact onder-de-neus masker dat patiënten een discrete en comfortabele CPAP-ervaring biedt

Gebruikershandleiding

AirFit N30i
Het ontwerp met de slang boven op het hoofd biedt patiënten de vrijheid om in iedere houding te slapen

Gebruikershandleiding

AirTouch-N20-nasal-mask-sleep-ventilation-therapy-ResMed

AirTouch N20*
Ontworpen om een lichte en comfortabele ervaring te bieden voor patiënten met ademhalingsstoornissen

Gebruikershandleiding

Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-ResMed

Pixi
Dit kindermasker biedt comfort- en veiligheidsfuncties

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Welk CPAP-neusmasker voor mijn patiënt?

Met behulp van onze Veelzijdig, Minimalistisch en 360° CPAP-maskercategorieën, kunt u een neusmasker vinden dat logischerwijs overeenkomt met de slaapgewoonten en voorkeuren van uw patiënt, zodat u gemakkelijker de juiste keuze kan maken.

AirFit N30 Minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30-minimalistisch-neusmasker
AirFit N30i 360° - masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30i-360°-neusmasker
AirFit N20 Veelzijdig-masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N20-veelzijdig-neusmasker

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en ademhalingstherapie

Patiënten die op zoek zijn naar een gestroomlijnde pasvorm en het duidelijke gezichtsveld van een neuskussenmasker, kunnen kiezen uit verschillende lichtgewicht modellen.

Bekijken

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu- en beademingsbehandeling hebben een superieure afdichting en pasvorm. De volgelaatsmaskers van ResMed worden steeds kleiner, lichter en comfortabeler, zonder in te boeten op afdichting en stabiliteit.

Bekijken

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.

* Het gebruik van maskers met magnetische onderdelen is gecontra-indiceerd bij patiënten met de volgende reeds bestaande aandoeningen: een metalen hemostatische clip die in het hoofd is geïmplanteerd om een aneurysma te repareren en/of metalen splinters in een of beide ogen.

Referentie:

  1. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.