Volgelaatsmaskers voor slaap- en ademhalingstherapie van uw patiënt | ResMed NL

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu en beademingsapparaten

ResMed’s volgelaatsmaskers zijn ontworpen om comfortabele, betrouwbare slaapapneu of beademingstherapie te geven aan patiënten die door de neus en mond ademen terwijl ze slapen. Het assortiment omvat traditionele stijlen naast ultracompacte onder-de-neus-ontwerpen, die kunnen helpen om veelvoorkomende barrières voor therapie te overwinnen, zoals claustrofobie en ongemak op de neusbrug. Onze CPAP-maskers voor slaapapneupatiënten zijn onderverdeeld in drie categoriën: Veelzijdig, Minimalistisch en 360°, om u te helpen gemakkelijker een slaaptherapiemasker te selecteren dat voldoet aan de behoeften en gewoonten van uw patiënt.

AirFit-F20-compact-full-face-mask-for-respiratory-therapy-ResMed

AirFit F20*
Ontworpen om gemakkelijk op ieder gezicht te passen

Gebruikershandleiding

AirFit-F30-under-the-nose-full-face-mask-for-sleep-therapy-ResMed

AirFit F30*
Klein, stil en ontworpen voor vrijheid

Gebruikershandleiding

AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-ResMed

AirFit F30i*
Een slang op het hoofd, onder-de-neus-volgelaatsmasker

Gebruikershandleiding

AirTouch-F20-comfortable-full-face-mask-for-respiratory-therapy-ResMed

AirTouch F20*
Het zachtste masker van ResMed ooit

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Welk volgelaats-CPAP-masker voor mijn patiënt?

De CPAP-maskercategorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° gebruiken patiëntvoorkeuren als punten voor maskerkeuze. Deze categorieën zijn zo ontworpen dat ze logischerwijs overeenkomen met de behoeften en slaapgewoonten van uw patiënt, zodat u gemakkelijker het juiste masker kunt selecteren.

AirFit F30 Minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30-volgelaats-minimalistisch-masker
AirFit F30i 360°masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30i-volgelaats-360°-masker
AirFit F20 Veelzijdig masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F20-volgelaats-veelzijdig-masker

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en ademhalingstherapie

ResMed biedt een assortiment comfortabele neusmaskers voor slaapapneupatiënten en beademingstherapie. Onze neusmaskers zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te creëren, in een klein, comfortabel formaat.

Bekijken

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Bekijken

 

Ontdek het assortiment ziekenhuismaskers van ResMed. Ons assortiment is geschikt voor niet-invasieve beademing en bestaat uit volgelaatsmaskers en neusmaskers met en zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.

*Contra-indicatie
Maskers met magnetische onderdelen zijn gecontra-indiceerd voor gebruik door patiënten wanneer zij, of iemand die tijdens het gebruik van het masker in nauw lichamelijk contact staat, het volgende hebben:

  • Actieve medische implantaten die interageren met magneten (bijv. pacemakers, implanteerbare cardioverter-defibrillatoren (ICD’s), neurostimulatoren, cerebrospinale-vloeistofshunts (CSF-shunts), insuline-/infuuspompen)
  • Metalen implantaten/voorwerpen die ferromagnetisch materiaal bevatten (bijv. aneurysmaclips/hulpmiddelen voor het onderbreken van de luchtstroom, embolische spoelen, stents, kleppen, elektroden, implantaten om het gehoor of het evenwicht te herstellen met geïmplanteerde magneten, oogimplantaten, metaalsplinters in het oog)

Waarschuwing
Houd de maskermagneten op een veilige afstand van ten minste 150 mm van implantaten of medische hulpmiddelen die door magnetische interferentie negatief kunnen worden beïnvloed. Deze waarschuwing geldt voor u of iedereen die in nauw lichamelijk contact staat met uw masker. De magneten bevinden zich in het frame en in de onderste clips van de hoofdbandage, met een magnetische veldsterkte tot 400 mT. Bij het dragen van het masker worden ze aan elkaar gekoppeld om het masker vast te zetten, maar ze kunnen per ongeluk losraken tijdens het slapen. Implantaten/medische hulpmiddelen, inclusief die worden vermeld in de contra-indicaties, kunnen nadelig worden beïnvloed als ze onder externe magnetische velden van functie veranderen
of ferromagnetische materialen bevatten die magnetische velden aantrekken/afstoten (sommige metalen implantaten, bijv. contactlenzen met metaal, tandheelkundige implantaten, metalen schedelplaten, schroeven, afdekkingen voor boorgaten en botsubstituten). Raadpleeg uw arts en de fabrikant van uw implantaat/ander medisch hulpmiddel voor informatie over potentiële nadelige effecten van magnetische velden.

Inhoud laatst bijgewerkt: 10/2023.