Volgelaatsmaskers voor slaap- en ademhalingstherapie van uw patiënt | ResMed NL

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu en beademingsapparaten

ResMed’s volgelaatsmaskers zijn ontworpen om comfortabele, betrouwbare slaapapneu of beademingstherapie te geven aan patiënten die door de neus en mond ademen terwijl ze slapen. Het assortiment omvat traditionele stijlen naast ultracompacte onder-de-neus-ontwerpen, die kunnen helpen om veelvoorkomende barrières voor therapie te overwinnen, zoals claustrofobie en ongemak op de neusbrug. Onze CPAP-maskers voor slaapapneupatiënten zijn onderverdeeld in drie categoriën: Veelzijdig, Minimalistisch en 360°, om u te helpen gemakkelijker een slaaptherapiemasker te selecteren dat voldoet aan de behoeften en gewoonten van uw patiënt.

AirFit-F20-compact-full-face-mask-for-respiratory-therapy-ResMed

AirFit F20*
Ontworpen om gemakkelijk op ieder gezicht te passen

Gebruikershandleiding

AirFit-F30-under-the-nose-full-face-mask-for-sleep-therapy-ResMed

AirFit F30*
Klein, stil en ontworpen voor vrijheid

Gebruikershandleiding

AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-ResMed

AirFit F30i*
Een slang op het hoofd, onder-de-neus-volgelaatsmasker

Gebruikershandleiding

AirTouch-F20-comfortable-full-face-mask-for-respiratory-therapy-ResMed

AirTouch F20*
Het zachtste masker van ResMed ooit

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Welk volgelaats-CPAP-masker voor mijn patiënt?

De CPAP-maskercategorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° gebruiken patiëntvoorkeuren als punten voor maskerkeuze. Deze categorieën zijn zo ontworpen dat ze logischerwijs overeenkomen met de behoeften en slaapgewoonten van uw patiënt, zodat u gemakkelijker het juiste masker kunt selecteren.

AirFit F30 Minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30-volgelaats-minimalistisch-masker
AirFit F30i 360°masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30i-volgelaats-360°-masker
AirFit F20 Veelzijdig masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F20-volgelaats-veelzijdig-masker

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en ademhalingstherapie

ResMed biedt een assortiment comfortabele neusmaskers voor slaapapneupatiënten en beademingstherapie. Onze neusmaskers zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te creëren, in een klein, comfortabel formaat.

Bekijken

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Bekijken

 

Ontdek het assortiment ziekenhuismaskers van ResMed. Ons assortiment is geschikt voor niet-invasieve beademing en bestaat uit volgelaatsmaskers en neusmaskers met en zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.

* Het gebruik van maskers met magnetische onderdelen is gecontra-indiceerd bij patiënten met de volgende reeds bestaande aandoeningen: een metalen hemostatische clip die in het hoofd is geïmplanteerd om een aneurysma te repareren en/of metalen splinters in een of beide ogen.