Ziekenhuismaskers voor ademhalingsstoornistherapie | ResMed Nederland

Ziekenhuismaskers voor ademhalingstherapie

Ontdek het assortiment ziekenhuismaskers van ResMed. Ons assortiment is geschikt voor niet-invasieve beademing en bestaat uit volgelaatsmaskers en neusmaskers met en zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis. Deze oplossingen bedienen een groot bereik gebruikers en therapiebehoeften en helpen medische teams om snel ademhalingsondersteuning te leveren aan patiënten tijdens hun ziekenhuis verblijf.

AcuCare-F1-0-hospital-non-vented-full-face-mask-ResMed

AcuCare F1-0
Volgelaatsmaskers zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis

Gebruikershandleiding

AcuCare-F1-1-hospital-non-vented-full-face-mask-with-AAV-ResMed

AcuCare F1-1
Volgelaatsmaskers zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis met anti-verstikkingsventiel (AAV)

Gebruikershandleiding

AcuCare-F1-4-hospital-vented-full-face-mask-ResMed

AcuCare F1-4
Volgelaatsmaskers met ventilatieopeningen voor het ziekenhuis

Gebruikershandleiding

Nasal-hospital-vented-mask-sleep-respiratory-therapy-ResMed

Neusmaskers voor het ziekenhuis
Neusmasker voor de klinische omgeving

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en beademingstherapie

Maskers zonder ventilatieopeningen bestaan uit volgelaatsmaskers en neusmaskers gericht op verschillende patiënten en therapiebehoeften. Ze bieden een zekere en comfortabele oplossing voor niet-invasieve beademing in het ziekenhuis of thuis.

Bekijken

 

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu- en beademingsbehandeling hebben een superieure afdichting en pasvorm. De volgelaatsmaskers van ResMed worden steeds kleiner, lichter en comfortabeler, zonder in te boeten op afdichting en stabiliteit.

Bekijken

 

ResMed biedt een assortiment comfortabele neusmaskers voor slaapapneupatiënten en beademingstherapie. Onze neusmaskers zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te creëren, in een klein, comfortabel formaat.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.