Patiëntervaringen slaapapneu

Patiënten staan niet alleen in hun CPAP-behandelingstraject. Zij kunnen het geruststellend vinden om ervaringen te lezen van andere patiënten die zijn gediagnosticeerd met slaapapneu en hoe zij zich hebben aangepast aan de CPAP-behandeling.

Lees de ervaringen van onze slaapapneupatiënten

“Ik heb zoveel meer energie als ik avondklassen geef, of als ik aan het trainen ben, CPAP heeft mijn leven veranderd.”

“Ik kan niet geloven hoeveel meer energie ik overdag heb. Mijn bloeddruk is nu ook normaal. Ik geniet veel meer van het spelen met mijn kinderen.”

“Vergeet niet dat slaap een essentiële rol in de gezondheid speelt en bij ziekte. Als u moeite heeft te wennen aan uw PAP-systeem, roep dan de hulp in van iemand die er geweest is en het gedaan heeft. Dat maakt een enorm verschil!”

“De eerste keer dat ik CPAP gebruikte, werd ik wakker zonder hoofdpijn. En al snel hoefde ik niet meer meteen te gaan slapen als ik thuis kwam. Dat is geweldig.”

“CPAP-therapie heeft mijn leven veranderd. Ik heb nu een goede nachtrust en ik heb het apparaat altijd bij me, waar ik ook naar toe ga.”

Meer informatie over naleving op de lange termijn

De verbonden oplossingen van ResMed maken proactieve opvolging door zorgprofessionals mogelijk en resulteren in meer verantwoordelijke patiënten die betrokken zijn bij en geïnteresseerd zijn in hun slaapapneu-therapie.

Meer informatie

myAir, het online slaapgegevens- en coachingprogramma van ResMed, bevordert de betrokkenheid van de patiënt en stimuleert langdurige therapietrouw bij de behandeling van slaapapneu.

 

Meer informatie

De therapietrouw van de patiënt is een grote uitdaging voor slaapapneu-therapie. Het vervangen van de apparatuur van uw patiënten is van cruciaal belang om hen te helpen succes te boeken bij hun therapie.

Meer informatie
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]