Jessica’s CPAP-therapie ervaring| ResMed Nederland

Jessica’s ervaring met slaapapneu

jessica-cpap-testimonials-from-sleep-apnoea-patients

“Ik kan niet geloven hoeveel meer energie ik overdag heb. Mijn bloeddruk is nu ook normaal. Ik geniet veel meer van het spelen met mijn kinderen.” — Jessica

Het leven voor de CPAP-behandeling

Jessica voelde zich altijd moe overdag. Tien jaar geleden tijdens haar studie tot slaaparts leerde zij over de symptomen en risico’s van apneu. Na haar opleiding besloot ze zich te laten testen en werd gediagnosticeerd met milde slaapapneu.

De situatie nu

Na de aanpassingsperiode begon Jessica na een paar maanden de voordelen van haar therapie te merken. Ze voelde zich meer uitgerust en had meer energie op het werk. Ze wordt ’s nachts niet meer wakker en ligt niet meer te draaien en te woelen.. Jessica’s dromen zijn levendiger dankzij REM-slaap. En ze is afgevallen sinds ze met de therapie begonnen is.

  • Woonplaats: Jarrell, TX 
  • Symptomen: Snurken, vermoeidheid, hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap 
  • Aantal jaren therapie: 3 
  • Maskertype: Intranasaal 
  • Hobby’s: Lezen, knutselen 

Meer patiëntervaringen

“Ik heb zoveel meer energie als ik avondklassen geef, of als ik aan het trainen ben, CPAP heeft mijn leven veranderd.”

Meer informatie

“De eerste keer dat ik CPAP gebruikte, werd ik wakker zonder hoofdpijn. En al snel hoefde ik niet meer meteen te gaan slapen als ik thuis kwam. Dat is geweldig.”

Meer informatie

“Vergeet niet dat slaap een essentiële rol in de gezondheid speelt – en bij ziekte. Als u moeite heeft te wennen aan uw PAP-systeem, roep dan de hulp in van iemand die er geweest is en het gedaan heeft. Dat maakt een enorm verschil!”

Meer informatie