Naleving op de lange termijn van slaapapneubehandeling | ResMed NL

Naleving op de lange termijn van slaapapneubehandeling

Het kan een uitdaging zijn om te zorgen dat patiënten slaapapneubehandeling langdurig blijven volgen. ResMed verwijdert de obstakels die therapie in de weg staan, door middel van telemonitoring en comfortabele, gebruiksvriendelijke producten (apparaten en maskers). Bevorder de naleving op lange termijn, door uw patiënten de voordelen van onze motiverende en coachende mogelijkheden te bieden.

Meer informatie over naleving op de lange termijn van een behandeling

ResMed’s verbonden oplossingen maken proactieve monitoring door gezondheidszorgprofessionals mogelijk en zorgen voor verantwoordelijke patiënten die betrokken zijn bij en geïnteresseerd zijn in hun slaapapneutherapie.

Patiëntnaleving is een belangrijke uitdaging voor slaapapneutherapie. Het onderhouden en vervangen van de apparatuur van uw patiënten is essentieel om hen te helpen een succes van hun therapie te maken.

Help slaapapneupatiënten met persoonlijke ondersteuning vanuit de myAir-app om hun therapie te volgen en therapietrouw te blijven gedurende de eerste 90 dagen.

Het is geruststellend voor patiënten die zijn gediagnosticeerd met een slaap- of ademhalingsaandoening, te weten dat zij niet alleen zijn. De ervaringen van deze patiënten over hun behandelingstraject – van diagnose tot behandeling en daarna, kunnen daarbij helpen.