Slaapapneutherapie - ResMed Netherlands

Slaapapneutherapie

Niet alle slaapapneu- en beademingsapparaten zijn hetzelfde. Bij ResMed zijn we gedreven om te zorgen dat u de best mogelijke therapie-oplossingen hebt, zodat u een positief verschil kunt maken in het leven van uw patiënt. Elke dag en elke nacht.

Ontdek onze slaap- en beademingsapparaten

Onze slaapapneuapparaten zijn ontworpen om slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen te behandelen en bieden een ongeëvenaarde en bewezen werkzaamheid.

Of uw patiënt mechanische beademing thuis, in het ziekenhuis of onderweg nodig heeft, onze veelzijdige beademingsapparaten bieden effectieve therapie voor een grote verscheidenheid aan ademhalingsproblemen.

Bekijk onze selectie van reserveonderdelen en vervangbare apparaataccessoires om te zorgen dat de apparatuur van uw patiënt optimaal blijft functioneren.

AirMini CPAP-apparaat

De AirMini, die slechts 300g weegt en maar 14cm lang is, biedt uw patiënten dezelfde best mogelijke therapie die u van ResMed verwacht – in een compleet pakket afgestemd op hun levensstijl.

airmini-cpap-machine
patiënt-setup-met-airmini-cpap-apparaat-en-airmini-app
airmini-cpap-reis-apparaat-voor-therapie-onderweg

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

 

De maskers van ResMed voor slaapapneu en beademing bieden comfortabele en zeer effectieve therapie. Meer informatie over een groot assortiment volgelaatsmaskers, neusmaskers en andere stijlen.

Bekijken

Onze nalevingsbeheeroplossingen bieden intuïtieve pagina’s en overzichtsrapporten die u kunnen helpen proactief patiëntproblemen te identificeren en in een vroeg stadium aan te pakken.

Bekijken

 

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken, om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken