Software & gegevensbeheer

Onze patiëntbewakings- en gegevensbeheeroplossingen bieden intuïtieve pagina’s en overzichtsrapporten die u kunnen helpen proactief patiëntproblemen te identificeren en in een vroeg stadium aan te pakken. We bieden ook een patiënten webapplicatie die de betrokkenheid van patiënten bij hun therapie vergroot. Dit alles is bedoeld om de patiëntdiscipline te vergroten, minder tijd te besteden aan opvolging van patiënten en verbeterde kostenmanagement voor healthcare professionals.

Patiëntbeheersoftware

Ons patiëntbeheersoftwarepakket is veilig en gemakkelijk te gebruiken en biedt complete toegang tot de klinische gegevens via onze verbonden apparaten. Ze ondersteunen effectieve behandeling en efficiënte prestaties. Met ons softwarepakket kunt u zowel het totaalplaatje zien als de details bestuderen, waardoor het makkelijk wordt patiëntgroepen op te volgen en te beheren, zonder het individu uit het oog te verliezen. Met de gegevensbeheersoftware van ResMed kunt u gebruik maken van flexibele toegang op afstand tot patiëntgegevens. Dit gaat gepaard met een krachtige analyse, de mogelijkheid tot delen van gegevens en instelbare alarmen en programma’s.

airview-patient-therapy-management-software-resmed

AirView
Cloud-gebaseerd patiëntbeheer en gegevens-op-aanvraag systeem, ontworpen om veilig te zijn

Astral-invasive-noninvasive-ventilation-treatment-ResMed

ResScan
Eenvoudig en flexibel patiëntbeheersysteem met gedetailleerde gegevensgrafieken en rapporten

propeller-health-asthma-copd-digital-portal 315x315

Propeller portaal
Aanbiedersportaal om astma- en COPD-patiënten te volgen die inhalatoren gebruiken

Zelfbeheerapp voor de patiënt

ResMed biedt een webapplicatie aan waarmee patiënten hun nachtelijke slaapgegevens kunnen volgen en op maat gemaakte coaching kunnen krijgen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat patiënten gemotiveerd en gedisciplineerd blijven op de lange termijn.

myAir therapy follow up and coaching app

myAir
Motiverende datatracking en coaching ontworpen om opvolging te stimuleren

AirMini App therapy data follow up ResMed

AirMini app
Slimme patiënt-app om het AirMini-apparaat te bedienen en nachtelijke slaapscores en CPAP-therapiegegevens te bekijken

AirMini app Android gebruikershandleiding

AirMini app iOS gebruikershandleiding

Propeller app
Propeller-app voor patiënten die inhalatoren gebruiken, te helpen hun astma of COPD onder controle te houden

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

Onze apparaten zijn ontworpen om slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen te behandelen en bieden een ongeëvenaarde en bewezen werkzaamheid.

Bekijken

ResMed biedt een groot assortiment aan CPAP-maskers aan binnen iedere categorie, die lichtgewicht comfort combineert met superieure afdichting en pasvorm.

Bekijken

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken