Het behandelen van slaapapneu en snurken | ResMed Nederland

Het behandelen van slaapapneu en snurken

ResMed is expert in het behandelen van slaapapneu en snurken. Onze effectieve oplossingen zijn ontworpen om u comfort te bieden en resultaten te leveren. Of u nu nieuw bent met CPAP-therapie, begint met onze effectieve snurkoplossing of gewoon opzoek bent naar manieren om uw slaapapneutherapie te verbeteren, we zijn hier om te helpen.

Behandelingsoverzicht

Met de juiste behandeling heeft u een betere nachtrust en meer energie overdag.

 

CPAP-therapie is de meestvoorkomende behandeling voor obstructief slaapapneu (OSA). Als u recentelijk gediagnosticeerd bent, heeft u wellicht vragen of zorgen of wilt u gewoon vriendelijk advies. We zijn hier om te u te helpen een succesvolle CPAP-therapie te volgen.

 

U zult een betere therapie-ervaring hebben met het juiste CPAP-masker. Maar hoe kunt u de juiste optie kiezen uit de vele stijlen en maten beschikbare maskers?

 

Zelfs met de beste apparatuur kunnen sommige mensen niet wennen aan CPAP. Maar slaapapneu is een ernstige aandoening die behandelt moet worden. Dus wat zijn de alternatieven? Als u milde tot matige slaapapneu hebt, kan een gepersonaliseerd Narval CC-apparaat uitkomst bieden.

 

Het volgen van uw slaaptherapievoortgang met de myAir online webapplicatie. Dit zit bij ieder Resmed Air10-apparaat.

Echte verhalen van echte mensen

Leer meer over slaapapneu therapie van deze mensen, die hun persoonlijke verhaal met u delen. Ze bespreken de voor- en nadelen en geven tips om de MRA-therapie succesvol te doorlopen.