Het juiste CPAP-masker kiezen I ResMed Nederland

Start uw therapie met het juiste CPAP masker

Het kiezen van een masker dat comfortabel en effectief voor u is, is een belangrijke eerste stap van uw CPAP-therapie. We hebben onze maskers onderverdeeld in drie categorieën; Minimalistische, 360° en Veelzijdige maskers, om u te helpen bij het vinden van een CPAP-masker dat bij uw behoeften past.

CPAP masker categorieën die passen bij de manier waarop u slaapt

Ontworpen om discreet, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat u kunt genieten van ongecompliceerde nachtrust.

Ontworpen zodat u kunt woelen en draaien en in elke positie kunt slapen die u maar wilt.

Ontworpen om een universele pasvorm te bieden voor alle gezichten en drukbehoeften met AirTouch-optie voor extra zachtheid.

Houdt u van eenvoud? Dan wilt u een CPAP-masker dat:

Helpt claustrofobie te bestrijden met een intranasaal-kussen, u minder zelfbewust maakt en rode vlekken op de neusbrug verleden tijd maakt. Onze categorie Minimalistische maskers bevat maskers die zijn ontworpen om aan die behoeften te voldoen.

«Ik wil me goed kunnen voelen bij mijn partner.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-P10-intranasaal-minimalistisch-masker
«Het is belangrijk dat mijn masker compact is.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30-volgelaats-minimalistisch-masker
«Hoe stiller het masker, hoe beter.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30-minimalistisch-neusmasker

Minimalistische CPAP maskers

Als u van eenvoud houdt dan zijn de minimalistische maskers voor u ontworpen.

ResMed-AirFit-P10-CPAP-intranasaalmasker-minimalistisch

AirFit P10 CPAP intranasaalmasker

Een discrete, lichtgewicht optie met kusseninzetstukken bij de ingang van uw neus, plus een QuietAir-ventilatie voor minimale geluidsoverlast tijdens uw CPAP-therapie.

ResMed-AirFit-N30-CPAP-neusmasker-minimalistisch

AirFit N30 CPAP neusmasker

Het kleine, stille en gebruiksvriendelijke AirFit N30-neusmasker is voorzien van een kussen onder de neus en QuietAir-ventilatie voor comfortabele therapie in alle rust.

ResMed-AirFit-F30-full-face-CPAP-masker-minimalistisch

AirFit F30 CPAP volgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker met een kussen onder de neus en QuietAir-ventilatie voor een breed gezichtsveld en comfortabele CPAP-therapie met minder geluidsoverlast.

Bent u een actieve slaper? Dan wilt u een CPAP-masker dat:

Rode vlekken op uw neusbrug uitsluit en u laat bewegen zoals u wilt, met een slang-naar-boven-ontwerp en een 360◦ elleboog, waardoor buikslapen ‘s-nachts een optie is. Onze categorie 360°-maskers zijn ontworpen om aan die behoeften te voldoen.

«Ik ben gewend om op mijn buik te slapen.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30i-360°-neusmasker
«Een buis die uit de weg blijft, helpt me om me vrij te voelen.»*
Patient-draagt-resmed-airfit-p30i-neus-kussen-masker-vrijheid-2022
«Ik vind het fijn om rond te draaien voordat ik in slaap val.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F30i-volgelaats-360°-masker

360° CPAP maskers

Als u een actieve slaper bent, zijn de slang-omhoog-360° maskers voor u ontworpen.

ResMed-AirFit-P30i-CPAP-intranasaalmasker-360°

AirFit P30i CPAP intranasaalmasker

Een stil, slang-omhoog-masker met kussentjes onder uw neusgaten. Een compacte, discrete optie ontworpen om u een goede nachtrust te geven en de vrijheid om te bewegen zoals u dat wilt.

ResMed-AirFit-N30i-CPAP-neusmasker-360°

AirFit N30i CPAP neusmasker

Dit masker heeft een slang aan de bovenkant op het hoofd en is ontworpen met bewegingsvrijheid in gedachten, plus een kussen onder de neus voor praktische, comfortabele slaaptherapie.

ResMed-AirFit-F30i-full-face-CPAP-masker-360°

AirFit F30i CPAP volgelaatsmasker

Slaap in de houding die u het prettigst vindt en geniet van een veilige, comfortabele pasvorm met een kussen onder de neus waarmee rode vlekken op uw neusbrug verleden tijd worden.

U zoekt geruststelling? U zoekt een CPAP-masker dat:

Gemakkelijk op uw gezicht past, zorgt voor een effectieve afdichting en compatibel is met siliconen en AirTouch-schuimkussens, voor als u extra comfort nodig hebt en rode gezichtsvlekken wilt beperken. Onze categorie Veelzijdige maskers bevat maskers die zijn ontworpen om aan die behoeften te voldoen.

«Ik heb een masker nodig dat niet lekt.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N20-veelzijdig-neusmasker
«Ik wil graag een masker dat makkelijk past.»*
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-F20-volgelaats-veelzijdig-masker

Veelzijdige CPAP maskers

Als u op zoek bent naar geruststelling, dan zijn de Veelzijdige maskers voor u ontworpen

ResMed-AirFit-N20-CPAP-neusmasker-veelzijdig

AirFit N20 CPAP neusmasker

Ontworpen voor alle gezichten, past de AirFit N20 zich aan uw gezichtsstructuur en grootte aan, om een effectieve afdichting te leveren. Voor extra comfort kunt u het traditionele siliconen kussen voor een AirTouch traagschuim kussen wisselen.

ResMed-AirFit-F20-volgelaats-CPAP-masker-veelzijdig

AirFit F20 CPAP volgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker dat ontworpen is om op elk gezicht te passen en tegelijkertijd een effectieve afdichting te bieden. De AirFit F20 is compatibel met AirTouch-traagschuimkussens, voor wanneer comfort uw prioriteit is.

Vind de juiste oplossing

Als u recentelijk gediagnosticeerd bent, heeft u wellicht vragen, of zorgen of wilt u gewoon persoonlijk advies. We zijn hier om te u te helpen een succesvolle CPAP-therapie te volgen.

Bekijken

Leer meer over slaapapneutherapie van deze mensen, die hun persoonlijke verhaal met je delen. Ze bespreken hun pieken en dalen en delen hun tips om de CPAP- of MRA-therapie succesvol te gebruiken.

Bekijken

Werkt mijn slaapapneutherapie? Heb ik nog steeds apneus? Bewaak uw CPAP-therapie en krijg persoonlijk advies en hulp om het meeste uit uw therapie te halen met de myAir-app.

Bekijken

* Alle citaten die op deze pagina verschijnen, zijn creatief geïnspireerd door feedback van patiënten en zijn niet letterlijk.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.