Hoe helpt CPAP-therapie patiënten op het juiste spoor te blijven? | ResMed Nederland

Hoe heeft het volgen van hun therapie met myAir hen geholpen op het juiste spoor te blijven?*

Krijg zelfvertrouwen door de juiste informatie met myAir

Voor Rose maakt myAir het verschil. Het dagelijks bekijken van de slaapgegevens en -advies maakt slaapapneubehandeling makkelijker en helpt haar zelfvertrouwen.

Andere populaire verhalen*

 

Gemotiveerd om te verbeteren

Anthony ervaart elke nacht de voordelen van CPAP-therapie. Iedere morgen ziet hij hoe de behandeling werkt als hij de statistieken op myAir bekijkt.

 

De hele dag energie, elke dag

Paul voelde zich altijd moe. Door effectieve therapie voor obstructief en centraal slaapapneu heeft hij nu de energie om van zijn leven en relaties te genieten.

 

Veel slapen maar toch moe?

Voordat hij gediagnositiceerd was, sliep Andy veel, maar was hij altijd moe. Hoor hem vertellen over de voordelen van CPAP-therapie en het eenvoudig volgen met het gebruikersvriendelijke myAir.

Bij deze patiënten heeft CPAP-therapie hun energieniveau overdag, de levenskwaliteit, hun persoonlijke relaties en nog meer verbeterd.

Ontdek meer

Lees over de laatste behandelingsoplossingen, ontdek hoe u uw CPAP-ervaring kan verbeteren en doe u voordeel met de mogelijkheden om u een betere nachtrust te geven.

Als u recentelijk gediagnosticeerd bent, heeft u wellicht vragen of zorgen, of wilt u gewoon persoonlijk advies. We zijn hier om u te helpen een succesvolle CPAP-therapie te volgen.

Bekijken

Het volgen van uw slaaptherapievoortgang met de myAir online webapplicatie. Dit wordt bij ieder Resmed Air10-apparaat geleverd.

Bekijken

U zult een betere therapie-ervaring met het juiste CPAP-masker. Maar u kunt u de juiste optie kiezen uit de vele stijlen en maten beschikbare maskers?

Bekijken

Referentie:

* De patiëntverhalen zijn een echt en gedocumenteerd relaas van de reactie op de therapie van ieder individu. Resultaten kunnen verschillen, en een individuele reactie biedt geen indicatie of garantie dat andere mensen dezelfde of gelijkwaardige ervaring zullen hebben. Raadpleeg uw zorgverlener voor meer informatie.