Hoe heeft PAP-therapie hun levenskwaliteit verbeterd? | ResMed

Hoe heeft PAP-therapie hun levenskwaliteit verbeterd?

De patiëntervaringen/patiëntverhalen zijn echte en gedocumenteerde reacties op de therapie van ieder individu. Resultaten kunnen verschillen, en een individuele reactie biedt geen indicatie of garantie dat andere mensen dezelfde of gelijkwaardige ervaring zullen hebben. Raadpleeg uw zorgverlener voor meer informatie.

Zeg vaarwel tegen dutjes met PAP-therapie

Zodra Brooke W. met PAP-therapie begon, verdween haar vermoeidheid en kon ze stoppen met haar dagelijkse dutjes.

Comfortabel ademen met de luchtdruk van PAP-therapie

Aan PAP-therapie wennen is niet altijd makkelijk, maar Matt heeft tips om u te helpen aan te passen.

Het monitoren van hun therapie met myAir heeft andere patiënten geholpen bij het blijven volgen van de therapie.

Blijf ontdekken

Lees over de laatste behandelingsoplossingen, ontdek hoe u uw PAP-ervaring kan verbeteren en doe uw voordeel met de mogelijkheden voor een betere nachtrust.

Als u recentelijk gediagnosticeerd bent, heeft u wellicht vragen of zorgen of wilt u gewoon persoonlijk advies. We zijn hier om te u te helpen een succesvolle PAP-therapie te volgen.

Bekijken

Het volgen van uw slaaptherapievoortgang vanuit uw hand met de myAir online webapplicatie. Dit wordt bij ieder Resmed Air10-apparaat geleverd.

Bekijken

U zult een betere therapie-ervaring hebben met het juiste CPAP-masker. Maar hoe kunt u de juiste optie kiezen uit de vele stijlen en maten maskers die beschikbaar zijn?

Bekijken

Raadpleeg de gebruikersgids voor relevante informatie betreffende waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die moeten worden overwogen voor en tijdens gebruik van het product.