Maskers voor CPAP- en beademingsapparatuur | ResMed Nederland

CPAP-maskers voor slaapapneutherapie

Elk ResMed masker is ontworpen om effectieve therapie en een comfortabele nachtrust te bieden. U kunt het juiste CPAP-masker voor u kiezen op type; volgelaats, neus- of intranasaal, of op categorie. Onze Veelzijdig, Minimalistisch en 360° categorieën helpen u bij het identificeren van uw slaapstijl en voorkeuren en vervolgens in de keuze van een masker dat bij uw behoeften past.

Maskercategorieën

Ervaar de openheid en vrijheid van intranasale maskers. Dit type slaapapneu masker is lichtgewicht, discreet en ontworpen om uw gezichtsveld vrij te houden.

Als het gestroomlijnde design van het intranasale masker u bevalt, maar graag iets meer bedekking van de neus zou willen, zijn neusmaskers een populaire optie.

Volgelaatsmaskers bedekken meer van uw gezicht en zijn bedoeld voor mensen die vooral door hun mond ademen. De volgelaatsmaskers van ResMed bieden een minimaal design en zijn ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn.

Slaapapneu producten kunnen na verloop van tijd verslijten. Het is belangrijk dat u uw masker goed onderhoudt en regelmatig vervangt om te zorgen dat u de meest comfortabele, effectieve en hygiënische therapie mogelijk krijgt.

CPAP-maskercategorieën die passen bij de manier waarop u slaapt

ResMed CPAP-masker-categorieën zijn ontworpen om uw behoeften en slaapgewoonten te weerspiegelen. Onze categorieën Veelzijdig, Minimalistisch en 360° helpen om het vinden van het juiste CPAP-masker voor u gemakkelijker te maken.

Minimalistische maskers voor wie van eenvoud houdt
ResMed-minimalistische-CPAP-maskers-400x330
360° maskers voor actieve slapers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers
Veelzijdige maskers voor wie geruststelling zoekt
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

Onze apparaten zijn ontworpen om slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen te behandelen en bieden een ongeëvenaarde en bewezen werkzaamheid.

Bekijken

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.