Intranasaalmaskers voor uw slaap- en ademhalingstherapie | ResMed NL

Intranasaalmaskers voor CPAP-therapie en beademingsapparaten

ResMed intranasaalmaskers zijn ontworpen om licht en onopvallend te zijn met minder materiaal op uw gezicht. Dit type slaapapneumasker heeft neusdopjes die bij de ingang van uw neusgaten worden geplaatst. U kunt hier intranasaalmaskers ontdekken in onze Minimalistisch en 360°-categorieën.

AirFit P10
Ontworpen om patiënt-acceptatie te bevorderen

Gebruikershandleiding

AirFit P10 for AirMini
Ontworpen voor gebruik met AirMini CPAP-machine

Gebruikershandleiding

AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-for-sleep-therapy-ResMed

AirFit P30i
Ultra-compact slang-naar-boven-masker met QuietAir ™-opening

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Ga naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten voor aanvullende informatie.

 

Welk CPAP-intranasaalmasker moet ik kiezen?

Met behulp van onze Minimalistisch en 360°-CPAP-maskercategorieën kunt u het intranasaal-CPAP-masker selecteren dat uw slaapgewoonten en voorkeuren weerspiegelt.

AirFit P10 Minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-P10-intranasaal-minimalistisch-masker
AirFit P30i 360°masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-P30i-intranasaal-360°-masker

Ontdek andere typen maskers en accessoires
voor slaap- en ademhalingstherapie

Als het gestroomlijnde design van de neuskussens u bevalt, maar graag iets meer bedekking van de neus zou willen, zijn neusmaskers een populaire optie.

Bekijken

Volgelaatsmaskers bedekken meer van uw gezicht en zijn bedoeld voor mensen die vooral door hun mond ademen. De volgelaatsmaskers van ResMed bieden een minimaal design en zijn ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn.

Bekijken

Slaapapneuproducten kunnen na verloop van tijd verslijten. Het is belangrijk dat u uw masker regelmatig onderhoudt en vervangt om te zorgen dat u de meest comfortabele, effectieve en hygiënische therapie mogelijk krijgt.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.