Leven met slaapapneu | Tips en hulpmiddelen | ResMed Nederland

Omgaan met slaapapneu

Blijf gefocust op de reden waarom u uw therapie-apparatuur gebruikt. Hoe helpt dit u bij het leven te leiden dat u wilt? Hier zijn enkele hulpmiddelen en tips om u op het juiste spoor te houden.

Enkele hulpmiddelen en tips om u op het juiste spoor te houden

Leer meer van deze mensen die hun persoonlijke verhaal over slaapapneutherapie met u delen. Ze bespreken de voor- en nadelen en geven tips om de CPAP-therapie succesvol te gebruiken.

Werkt mijn slaapapneutherapie? Heb ik nog steeds apneus? Bewaak uw CPAP-therapie en krijg persoonlijk advies en hulp om het meeste uit uw therapie te halen met de myAir-app.

Lees onze CPAP-reistips als u reist met slaapapneu. Ontdek hoe u veilig kunt reizen met uw CPAP-apparaat en ook onderweg kunt genieten van een goede nachtrust.

Krijg de juiste informatie met myAir

Voor Rose maakt myAir het verschil. Het dagelijks bekijken van de slaapgegevens en -advies maakt slaapapneubehandeling makkelijker en helpt haar zelfvertrouwen te verbeteren*.

* Dit patiëntverhaal is een echt en gedocumenteerde individuele reactie op de therapie. Resultaten kunnen verschillen, en deze individuele reactie biedt geen indicatie of garantie dat andere mensen dezelfde of gelijkwaardige ervaring zullen hebben. Raadpleeg uw zorgverlener voor meer informatie.