Omgaan met slaapapneu

Blijf gefocust op de reden waarom u uw therapie-apparatuur gebruikt. Hoe helpt dit u bij het leven te leiden dat u wilt? Hier zijn enkele hulpmiddelen en tips om u op het juiste spoor te houden.

Enkele hulpmiddelen en tips om u op het juiste spoor te houden

Leer meer van deze mensen die hun persoonlijke verhaal over slaapapneutherapie met u delen. Ze bespreken de voor- en nadelen en geven tips om de CPAP-therapie succesvol te gebruiken.

Het volgen van uw slaaptherapievoortgang met de myAir online webapplicatie. Dit is mogelijk bij ieder Resmed Air10-apparaat.

Lees onze CPAP-reistips als u reist met slaapapneu. Ontdek hoe u veilig kunt reizen met uw CPAP-apparaat en ook onderweg kunt genieten van een goede nachtrust.

Krijg de juiste informatie met myAir

Voor Rose maakt myAir het verschil. Het dagelijks bekijken van de slaapgegevens en -advies maakt slaapapneubehandeling makkelijker en helpt haar zelfvertrouwen te verbeteren*.

* Dit patiëntverhaal is een echt en gedocumenteerde individuele reactie op de therapie. Resultaten kunnen verschillen, en deze individuele reactie biedt geen indicatie of garantie dat andere mensen dezelfde of gelijkwaardige ervaring zullen hebben. Raadpleeg uw zorgverlener voor meer informatie.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]