Contact opnemen | Patiënten vragen | ResMed Nederland

Neem contact op met ResMed

Wij beantwoorden uw vragen of helpen u om de gewenste informatie te vinden.

Magneetupdate

Op zoek naar informatie over de update van onze contra-indicaties en waarschuwingen over het veilig gebruik van ResMed-maskers met magnetische clips? Bezoek onze specifieke webpagina met belangrijke informatie die u moet weten over maskers met magnetische clips, plus de veelgestelde vragen lijst.

 

Leverancierslijst ResMed

Wilt u weten hoe u aan ResMed apparatuur en/of masker komt, of welke garantie er op uw apparatuur zit?
Voor al uw vragen omtrent afspraken, bestellingen, prijzen en garantie, neem contact op met uw leverancier in uw land.

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over het schoonmaken van een CPAP-masker of een CPAP-bevochtiger? Leer hoe u de uitrusting voor uw slaapapneubehandeling in enkele eenvoudige stappen onderhoudt.

Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van myAir? Raadpleeg het myAir informatiecentrum waar u antwoord kan vinden op de vragen die u u het meest stelt.

Om de kwaliteit van de behandeling in stand te houden en een comfortabele ervaring te hebben, is het belangrijk dat u uw CPAP-masker en de onderdelen met enige regelmaat vervangt.

Vindt u niet wat u zoekt?

Wij helpen u graag!

ResMed is geen bron van klinische informatie; als u vragen hebt over uw behandeling of verzekering of over prijzen, verzoeken wij u om contact op te nemen met uw leverancier van medische hulpmiddelen of met uw zorgprofessional. Voor alle andere onderwerpen kunt u bij ons terecht.

Gebruik de keuzeopties

Zoekt u de handleiding van uw product?

Is de gebruikershandleiding van uw product zoek geraakt? Geen probleem, hieronder kunt u door al onze handleidingen bladeren en ze downloaden.