In de cloud verbonden medische apparaten

SITE VOOR GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS

Voor uw patiënten met slaapapneu, COPD en andere chronische ziekten. Klinische artikelen, gedetailleerde productinformatie, webinars, pdf’s om te downloaden en meer

Telemonitoring door ResMed

Wij zijn trots voorop te lopen op het gebied van telemonitoring met Airview: Een digitaal platform waarop de therapiedata van uw patienten inzichtelijk en de instellingen aanpasbaar zijn zodat snellere interventie mogelijk is wat leidt tot betere resultaten en hogere therapietrouw.

Het juiste CPAP-masker kiezen voor uw patiënt

ResMed CPAP-masker categorieën zijn ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van de patient te weerspiegelen, zodat u gemakkelijker het juiste masker kunt bepalen. Selecteer het masker dat past bij uw slaapapneupatiënt uit onze categorieën: Veelzijdig, Minimalistisch of 360°.

Minimalistische CPAP-maskers
ResMed-AirFit-Minimalistische-CPAP-maskers-slaaptherapie
360° CPAP-maskers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers 2
Veelzijdige CPAP-maskers
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

Bekijk onze producten

Ontdek ons assortiment producten voor slaap-gerelateerde ademhalingsstoornissen en beademing.

CPAP-maskers

Ontdek ons grote assortiment van zeer effectieve en comfortabele maskers.

PAP-apparaten

Onze slaaptherapieapparaten bieden discrete, effectieve therapie voor patiënten met slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Beademings-apparaten

Ontworpen om uw patiënten makkelijker en comfortabeler te laten ademen.

Orale toepassing

Het Narval CC Mandibulair Repositieapparaat (MRA) is een op maat gemaakt, comfortabel en lichtgewicht apparaat om snurken en OSA te behandelen.

30 jaar innovatie

30 jaar geleden hebben we de belofte gedaan om miljoenen mensen ter wereld te helpen slapen, ademen en beter te leven. Bekijk alle manieren waarop we die belofte zijn nagekomen. En dat is pas het begin.

Typen slaapapneu en behandeling

Er zijn drie typen slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen: Obstructief Slaapapneu (OSA), Centraal Slaapapneu (CSA) en gemengde of complexe slaapapneu. Ieder type heeft onderscheidende kenmerken waarop een diagnose gesteld kan worden.

Bekijken

ResMed biedt een reeks effectieve behandelingsopties voor OSA, waaronder CPAP, APAP, Bi-level-therapie en MRA-therapie.

Bekijken

Adaptieve Servoventilatie (ASV)* is een geschikte keuze voor de behandeling van de meeste van deze meer complexe patiënten.

Bekijken

Informatie met betrekking tot het terugroepen van een product van een andere fabrikant (juni 2021)

Op maandag 14 juni 2021 heeft een andere fabrikant een terugroepactie in Amerika en een veiligheidskennisgeving voor de rest van de wereld uitgegeven, voor bepaalde CPAP- en beademingsapparaten. ResMed-apparaten vallen niet onder deze terugroepactie en zijn veilig voor gebruik door patiënten. ResMed-apparaten gebruiken een ander materiaal voor geluidsreductie dan het materiaal dat door deze andere fabrikant wordt gebruikt.

Patiëntveiligheid is het belangrijkste doel van ResMed.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]