ResMed voor gezondheidsprofessionals | Slaap-en beademingszorg | Nederland

In de cloud verbonden medische apparaten

SITE VOOR GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS

Voor uw patiënten met slaapapneu, COPD en andere chronische ziekten. Klinische artikelen, gedetailleerde productinformatie, webinars, pdf’s om te downloaden en meer

Airsense 11, ontworpen voor een betere start en therapietrouw op lange termijn

AirSense 11 van ResMed is ontworpen om het voor patiënten gemakkelijker en handiger te maken om de therapie te starten, eraan te wennen en zich eraan te houden.1 Het biedt de nieuwste ResMed PAP-functies en -technologieën, evenals over-the-air upgrademogelijkheden om voortdurende verbeteringen in de toekomst mogelijk te maken.

Telemonitoring door ResMed

Wij zijn trots voorop te lopen op het gebied van telemonitoring met Airview: Een digitaal platform waarop de therapiedata van uw patienten inzichtelijk en de instellingen aanpasbaar zijn zodat snellere interventie mogelijk is wat leidt tot betere resultaten en hogere therapietrouw.

Het juiste CPAP-masker kiezen voor uw patiënt

ResMed CPAP-masker categorieën zijn ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van de patient te weerspiegelen, zodat u gemakkelijker het juiste masker kunt bepalen. Selecteer het masker dat past bij uw slaapapneupatiënt uit onze categorieën: Veelzijdig, Minimalistisch of 360°.

Minimalistische CPAP-maskers
ResMed-AirFit-Minimalistische-CPAP-maskers-slaaptherapie
360° CPAP-maskers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers 2
Veelzijdige CPAP-maskers
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

Bekijk onze producten

Ontdek ons assortiment producten voor slaap-gerelateerde ademhalingsstoornissen en beademing.

CPAP-maskers

Ontdek ons grote assortiment van zeer effectieve en comfortabele maskers.

PAP-apparaten

Onze slaaptherapieapparaten bieden discrete, effectieve therapie voor patiënten met slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Beademings-apparaten

Ontworpen om uw patiënten makkelijker en comfortabeler te laten ademen.

Orale toepassing

Het Narval CC Mandibulair Repositieapparaat (MRA) is een op maat gemaakt, comfortabel en lichtgewicht apparaat om snurken en OSA te behandelen.

Typen slaapapneu en behandeling

Er zijn drie typen slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen: Obstructief Slaapapneu (OSA), Centraal Slaapapneu (CSA) en gemengde of complexe slaapapneu. Ieder type heeft onderscheidende kenmerken waarop een diagnose gesteld kan worden.

Bekijken

ResMed biedt een reeks effectieve behandelingsopties voor OSA, waaronder CPAP, APAP, Bi-level-therapie en MRA-therapie.

Bekijken

Adaptieve Servoventilatie (ASV)* is een geschikte keuze voor de behandeling van de meeste van deze meer complexe patiënten.

Bekijken

1. ResMed Air11-enquête onder 146 patiënten, uitgevoerd van 28 juni tot 29 juli 2021. Q19: 62% van de patiënten meldden dat ze zeker waren over het starten van PAP-therapie nadat ze op AirSense 11 waren ingesteld, N=119 respondenten. Q10: 63% van de patiënten zei dat de PTA hen vertrouwen gaf om hun PAP-machine correct in te stellen, N=49 respondenten. Gegevens in het dossier; ID-A5043180.