In de cloud verbonden medische apparaten

SITE VOOR GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS

Voor uw patiënten met slaapapneu, COPD en andere chronische ziekten. Klinische artikelen, gedetailleerde productinformatie, webinars, pdf’s om te downloaden en meer

Informatie met betrekking tot het terugroepen van een product van een andere fabrikant (juni 2021)

Op maandag 14 juni 2021 heeft een andere fabrikant een terugroepactie in Amerika en een veiligheidskennisgeving voor de rest van de wereld uitgegeven, voor bepaalde CPAP- en beademingsapparaten. ResMed-apparaten vallen niet onder deze terugroepactie en zijn veilig voor gebruik door patiënten. ResMed-apparaten gebruiken een ander materiaal voor geluidsreductie dan het materiaal dat door deze andere fabrikant wordt gebruikt.

Patiëntveiligheid is het belangrijkste doel van ResMed.

Ontdek AirFit 30 serie CPAP-maskers

AirFit 30-serie CPAP-maskers helpen patiënten bij het hervinden van hun vrijheid. Ze zijn onder-de-neus, ultra-compact en ontworpen voor het alledaagse leven en helpen uw patiënten bij het hervinden van hun natuurlijke slaap zonder in te boeten op pasvorm of comfort.

AirFit F30i – volgelaatsmasker
slang-boven op het hoofd-CPAP-nasaal-masker-ResMed-AirFit-N30i
AirFit N30 – onder-de-neusmasker
onder-de-neus-volgelaats-masker-slaap-respiratoir-zorg-ResMed-AirFit-F30
AirFit N30i – onder-de-neusmasker

30 jaar innovatie

30 jaar geleden hebben we de belofte gedaan om miljoenen mensen ter wereld te helpen slapen, ademen en beter te leven. Bekijk alle manieren waarop we die belofte zijn nagekomen. En dat is pas het begin.