In de cloud verbonden medische apparaten

SITE VOOR GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS

Voor uw patiënten met slaapapneu, COPD en andere chronische ziekten. Klinische artikelen, gedetailleerde productinformatie, webinars, pdf’s om te downloaden en meer

Telemonitoring door ResMed

Wij zijn trots voorop te lopen op het gebied van telemonitoring met Airview: Een digitaal platform waarop de therapiedata van uw patienten inzichtelijk en de instellingen aanpasbaar zijn zodat snellere interventie mogelijk is wat leidt tot betere resultaten en hogere therapietrouw.

Het juiste CPAP-masker kiezen voor uw patiënt

ResMed CPAP-masker categorieën zijn ontworpen om de behoeften en slaapgewoonten van de patient te weerspiegelen, zodat u gemakkelijker het juiste masker kunt bepalen. Selecteer het masker dat past bij uw slaapapneupatiënt uit onze categorieën: Veelzijdig, Minimalistisch of 360°.

Minimalistische CPAP-maskers
ResMed-AirFit-Minimalistische-CPAP-maskers-slaaptherapie
360° CPAP-maskers
ResMed-AirFit-360°CPAP-slang-naar-boven-maskers 2
Veelzijdige CPAP-maskers
ResMed-veelzijdige-CPAP-maskers-400x330

30 jaar innovatie

30 jaar geleden hebben we de belofte gedaan om miljoenen mensen ter wereld te helpen slapen, ademen en beter te leven. Bekijk alle manieren waarop we die belofte zijn nagekomen. En dat is pas het begin.

Informatie met betrekking tot het terugroepen van een product van een andere fabrikant (juni 2021)

Op maandag 14 juni 2021 heeft een andere fabrikant een terugroepactie in Amerika en een veiligheidskennisgeving voor de rest van de wereld uitgegeven, voor bepaalde CPAP- en beademingsapparaten. ResMed-apparaten vallen niet onder deze terugroepactie en zijn veilig voor gebruik door patiënten. ResMed-apparaten gebruiken een ander materiaal voor geluidsreductie dan het materiaal dat door deze andere fabrikant wordt gebruikt.

Patiëntveiligheid is het belangrijkste doel van ResMed.