Telemonitoring voor beademing | ResMed Nederland

Digitale patiëntenzorg voor ademhalingstherapie

Het volgen op afstand van beademingspatiënten stelt u in staat uw tijd te prioriteren en betere zorg te bieden aan meer patiënten.

Patiënten die afhankelijk zijn van beademing moeten continu gevolgd worden door gekwalificeerd personeel of voldoende getrainde verzorgers.

Volgen op afstand - verbeter uw patiëntbeheer

Met AirView en telemonitoring-oplossingen heeft u toegang tot gedetailleerde patiëntgegevens, kunt u problemen identificeren en snel en proactief handelen als de patiënt problemen heeft. Met toegang op afstand tot therapie- en apparaatgegevens kunt u onnodige telefoongesprekken en opvolgbezoeken voorkomen. U heeft meer tijd om te besteden aan patiënten die extra hulp nodig hebben en meer capaciteit om nieuwe patiënten te beoordelen.

 

 

Rapporten printen en bekijken

Naleving, therapie en gedetailleerde rapporten kunnen worden gegenereerd voor iedere patiënt met AirView.

 

 

Interview, Dr. Chris Carlin

Telemonitoring-oplossing voor niet-invasieve thuisbeademing: leren van echte gebeurtenissen.

 

 

Volgen op afstand

Wat is het verschil?

Het leveren van betere zorg

Behalve als er een medische noodzaak is, hoeven patiënten niet naar een gezondheidsfaciliteit of ziekenhuis te komen, om hun probleem op te lossen. Het zorgteam van de patiënt heeft toegang tot dezelfde gegevens, op hetzelfde moment en kan makkelijk ingrijpen om de parameters bij te stellen, of een afspraak in te plannen als de toestand van de patiënt verandert.

Handige hulpmiddelen

Meer informatie over de voordelen van volgen op afstand

Leveren van ventilatie-oplossingen

ResMed-AirView-op afstand-patiënt-volgen-beademing-COPD

De telemonitoring-oplossingen van ResMed combineren effectieve, gebruiksvriendelijke apparaten en patiëntbeheersystemen. Ze zijn ontworpen om het voor u makkelijk te maken om niet-afhankelijke patiënten met ademhalingsziekten, zoals COPD, te beheren en thuis te volgen.

ResMed invasieve en niet-invasieve beademingsapparaten

ResMed biedt een assortiment aan producten voor gebruik in het ziekenhuis of thuis.

Lumis
Lumis biedt gepersonaliseerde niet-invasieve thuisbeademing voor niet-afhankelijke patiënten en heeft draadloze verbinding met AirView**.

Stellar
Stellar is een invasieve (met ResMed lekklep) en niet-invasieve ventilator voor niet-afhankelijk patiënten met veranderende ventilatiebehoeften en progressieve ademhalingsaandoeningen. Draadloze verbinding met AirView is beschikbaar voor Stellar via de ResMed Connectivity Module(RCM)**.

Astral
Astral is een veelzijdig en niet-invasief beademingsapparaat voor minder tot volledig afhankelijke patiënten die acute en/of lange termijn zorg nodig hebben. Draadloze verbinding met AirView is beschikbaar voor Astral via de ResMed Connectivity Module (RCM)*/**.

AirView
Met AirView kunt u de statistieken van het beademingsapparaat en de therapie van patiënten in één opslag bekijken**.
U kunt de instellingen van hun apparaat op afstand bewaken (onbedoelde lekken, ademhalingssnelheid, spontane trigger, minuut-beademing, etc).

ResScan
De beheersoftware voor patiëntgegevens van ResMed biedt dokters een éénvoudige manier om samenvattings- en hoge resolutiegegevens op te slaan. Deze gegevensstroom van iedere ademhaling biedt waardevol inzicht in de behandeling van de COPD-patiënt.

Telemonitoring voor slaapapneu

AirView kan ook gebruikt worden om uw slaapapneupatiënten te volgen en te beheren. Stroomlijn uw werkstromen en verbeter de efficiëntie door gebruik te maken van alle functionaliteiten van AirView.

 

Referenties:

* De continue bewaking van beademingsafhankelijke patiënten moet onafhankelijk zijn van AirView, aangezien AirView uitsluitend bedoeld is voor nazorg.

** Met Stellar en Astral worden de therapiegegevens éénmaal per dag bijgewerkt. Met Lumis zijn de gegevens één uur na het einde van elke therapiesessie beschikbaar.