Ebooks voor slaapapneupatiënten | ResMed

Hulpmiddelen voor patiënten met slaapapneu

Onze gratis e-books zijn ontworpen om uw patiënten te helpen slaapapneu en snurken beter te begrijpen. Ze behandelen diagnose, behandeling, apparatuur en reizen, samen met tips voor een comfortabelere therapie-ervaring.

Deel deze gids met uw patiënten om hen te helpen begrijpen wat een goede slaapkwaliteit is, hoe ze die kunnen krijgen en welke slaapproblemen ze kunnen ondervinden.

Een gids om patiënten te helpen meer te weten te komen over slaapapneu, de diagnose en behandeling ervan en de voordelen van slaapapneu-therapie.

Een essentiële gids voor patiënten die beginnen met slaapapneu-therapie. Of ze nu MAD, CPAP of de diagnose gebruiken, ze hebben altijd en overal toegang tot nuttige informatie.

Positieve CPAP-therapiegewoonten kunnen uw patiënten meer therapietrouw maken: deze gids behandelt comfort, reiniging en probleemoplossing om CPAP-gebruikers te ondersteunen op weg naar langdurig therapiesucces.

Reizen met PAP kan ontmoedigend zijn. Ondersteun patiënten om zich aan de slaapapneu-therapie te houden terwijl ze van huis zijn met tips voor een goed uitgeruste reis met CPAP.

Blijf verkennen

Krijg toegang tot nuttige deskundige inzichten over de nieuwste innovaties en klinische studies met ons video- en webinarplatform.

Bekijken

ResMed Academy Online is ontworpen om zorgverleners gemakkelijk toegang te geven tot een verscheidenheid aan leermiddelen.

Bekijken