ResMed Academy Online voor gezondheidsprofessionals | ResMed Nederland

ResMed Academy Online

ResMed Academy Online biedt e-learning, productinstructies en video’s om gezondheidsprofessionals te ondersteunen bij het testen, diagnosticeren en behandelen van patiënten. Daarnaast worden er ook trainingsmaterialen aangeboden om technische diensten te ondersteunen bij het onderhoud van ResMed-apparaten.

Via ResMed Academy Online kunt u meer te weten komen over de apparaten en maskers van ResMed en ontdekken hoe u de efficiëntie van uw werkstroom en de resultaten van uw patiënten kunt verbeteren. U heeft éénvoudige toegang tot trainingscursussen 24 uur per dag, zeven dagen per week, zonder dat u een les of seminar hoeft bij te wonen.

De activiteiten die aangeboden worden via ResMed Academy Online zijn bedoeld als aanvulling op de training van uw lokale ResMed-vertegenwoordiger. Wij hopen dat ResMed Academy Online u van dienst kan zijn in uw professionele ontwikkeling en we ontvangen graag uw feedback.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een training via ResMed Academy Online?

Eenvoudige toegang
Er hoeft geen CD geüpload te worden en er hoeft geen email of fax gestuurd te worden. Met ResMed Academy Online kunt u snel inloggen op de website via elke computer met internettoegang.

Gepersonaliseerde training
Met online trainingen kunt u uw leerervaring invullen zoals dat voor u het beste werkt. U kunt op uw eigen tempo leren, cursussen volgen wanneer het u uitkomt en de inhoud meerdere keren bekijken.

Relevante inhoud
De trainingen op ResMed Academy Online zijn specifiek ontworpen voor de online leerervaring. De continu groeiende bibliotheek van online trainingsmodules behandelen onderwerpen zoals slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen en Niet-Invasieve Beademing.

Systeemvereisten

U heeft de volgende programma’s nodig om de online trainingen te kunnen volgen. Klik op de link en installeer de applicatie op uw computer.

Adobe Flash: Download
Adobe Acrobat: Download

Hoe meld ik me aan om een cursus te volgen?