Maskers zonder ventilatieopeningen voor niet-invasieve therapie | ResMed NL

Maskers zonder ventilatieopeningen voor niet-invasieve therapie

De maskers zonder ventilatieopeningen voor niet-invasieve beademing van ResMed zijn ontworpen om betrouwbare, stabiele ademhalingsondersteuning en patiëntcomfort te leveren. Ons assortiment maskers zonder ventilatieopeningen hebben opties zowel voor thuis als in het ziekenhuis. Misschien moet u snel reageren op acute gezondheidsproblemen, of biedt u comfortabele lange-termijnzorg aan patiënten die beademingsapparatuur gebruiken of een chronische aandoening hebben. ResMed heeft het masker zonder ventilatieopeningen dat kan helpen.

AirFit F20 niet-geventileerd
Een NV-elleboog om de AirFit F20 aan te passen naar een niet-geventileerd volgelaatsmasker

Quattro Air zonder ventilatieopeningen
Het lichtste volgelaatsmasker zonder ventilatieopeningen van ResMed

Gebruikershandleiding

Quattro-FX-non-vented-full-face-mask-for-noninvasive-ventilation-ResMed

Quattro FX zonder ventilatieopeningen
Een effectieve optie voor niet-invasieve beademing

Ultra-Mirage-non-vented-full-face-mask-for-noninvasive-ventilation-treatment-ResMed

Ultra Mirage volgelaatsmasker zonder ventilatieopening
Voor langdurige beademingsbehandeling thuis of in het ziekenhuis

Productbrochure

Ultra Mirage niet-geventileerd neusmasker
Ontworpen voor beademingsapparatuur met actief uitademventiel

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Neem contact op met uw ResMed-vertegenwoordiger voor meer informatie. U kunt ook naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten gaan om andere bronnen te ontdekken.

 

Bekijk andere typen maskers voor slaap- en ademhalingstherapie

Ontdek het assortiment ziekenhuismaskers van ResMed. Ons assortiment is geschikt voor niet-invasieve beademing en bestaat uit volgelaatsmaskers en neusmaskers met en zonder ventilatieopeningen voor het ziekenhuis.

Bekijken

Volgelaatsmaskers voor slaapapneu- en beademingsbehandeling hebben een superieure afdichting en pasvorm. De volgelaatsmaskers van ResMed worden steeds kleiner, lichter en comfortabeler, zonder in te boeten op afdichting en stabiliteit.

Bekijken

ResMed biedt een assortiment comfortabele neusmaskers voor slaapapneupatiënten en beademingstherapie. Onze neusmaskers zijn ontworpen om een stabiele, betrouwbare afdichting te creëren, in een klein, comfortabel formaat.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.