Naleving op de lange termijn van slaapapneubehandeling

Het kan een uitdaging zijn om te zorgen dat patiënten slaapapneubehandeling langdurig blijven volgen. ResMed verwijdert de obstakels die therapie in de weg staan, door middel van telemonitoring en comfortabele, gebruiksvriendelijke producten (apparaten en maskers). Bevorder de naleving op lange termijn, door uw patiënten de voordelen van onze motiverende en coachende mogelijkheden te bieden.

Meer informatie over naleving op de lange termijn van een behandeling

Telemonitoring oplossingen van ResMed maken proactieve opvolging door gezondheidsprofessionals mogelijk en resulteren in meer verantwoordelijkere patiënten die betrokken zijn bij en geïnteresseerd zijn in hun slaapapneutherapie.

Patiëntnaleving is een belangrijke uitdaging voor slaapapneutherapie. Het onderhouden en vervangen van de apparatuur van uw patiënten is essentieel om hen te helpen een succes van hun therapie te maken.

MyAir, het online programma van ResMed voor slaapgegevens en coaching, bevordert de patiëntbetrokkenheid en naleving op de lange termijn van de slaapapneubehandeling.

Het is geruststellend voor patiënten die zijn gediagnosticeerd met een slaap- of ademhalingsaandoening, te weten dat zij niet alleen zijn. De ervaringen van deze patiënten over hun behandelingstraject – van diagnose tot behandeling en daarna, kunnen daarbij helpen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]