MRA Mandibulair Repositieapparaat | ResMed Nederland

Over MRA’s

Dankzij een schat aan klinisch onderzoek hebben Mandibulair Repositie Apparaten (MRA’s), gedurende het laatste decennium erkenning gekregen als een effectieve oplossing voor snurken, maar ook als alternatief voor CPAP-behandeling in gevallen van mild tot matig Obstructief Slaapapneu (OSA).1,2,3

Narval CC

Narval CC is een klinisch bewezen1,2, innovatief en op maat gemaakt mandibulair repositie apparaat om uw patiënten te behandelen voor obstructief slaapapneu en snurken.

narval-cc-resmed-snurken-behandeling-orale-toepassing

Klinische resultaten Narval CC

Het evalueren van de effectiviteit en naleving van het Narval CC-MRA: dat is het doel van het ORCADES-onderzoek. Het grootste onderzoek met patiënten uit meerdere centra met Obstructief Slaapapneu-Hypopneusyndroom (OSAHS) die worden behandeld met een op maat gemaakt MRA.

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken, om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken

Onze slaapapneu-apparaten zijn ontworpen om een ​​effectieve behandeling te bieden voor slaap- en ademhalingsstoornissen.

Ontdek alle ResMed slaapapparaten

De slaapapneu- en ademhalingsmaskers van ResMed zijn ontworpen om een ​​comfortabele en effectieve therapie te bieden. Lees meer over het brede assortiment volgelaatsmaskers, neusmaskers en neuskussenmaskers.

Bekijken

Referenties:

  1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines.
  2. Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European).
  3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).