Uw toolkit voor de Narval CC volledig digitale workflow | ResMed

Uw toolkit voor de Narval CC™ volledig digitale workflow

Wist u dat als u een intra-orale scanner van onze partners 3Shape, Carestream Dental, Denstply Sirona, Dexis, iTero of Medit gebruikt, u ook kunt profiteren van de Narval CC 100% digitale workflow?

Deze toolkit bevat een reeks video’s en handleidingen die u alles vertellen wat u moet weten over de voordelen en hoe u de Narval CC digitale workflow in uw praktijk kunt invoeren. We hopen dat u dit nuttig zult vinden!

Hoe het werkt

Door intra-oraal scannen (IOS) te integreren in het bestaande computerondersteunde ontwerp- en productieproces (CAD/CAM), kan het Narval CC-MRA nu 100% digitaal worden gemaakt – en dat biedt u vele voordelen.

Uw patiënten behandelen

Kom meer te weten over hoe uw patiënten hun op maat gemaakte Narval CC-mondbeugel kunnen gebruiken en over de indicaties voor de behandeling van obstructief slaapapneu en snurken.

Het proces in de praktijk

Volg de Narval CC digitale workflow van begin tot eind, beginnend met IOS, via efficiënt online bestellen en CAD/CAM-processen tot aan snelle levering.

Uitgebreide gebruikershandleiding

Onze handleiding leidt u stap voor stap door het online bestelproces van de Narval CC op basis van digitale afdrukken – inclusief details over de apparatuur en software die u nodig hebt.

Zie het bewijs

Bekijk onze webinar voor meer informatie over de 100% digitale workflow en het ondersteunende bewijs: ‘Digitale ervaring, voordelen en nut van Narval CC’.

Narval CC is geïndiceerd voor de behandeling van snurken en/of lichte tot matige obstructieve slaapapneu (OSA) bij volwassenen. In gevallen van ernstige OSA is het geïndiceerd na niet-aanslaan van een behandeling met continue positieve drukbeademing (CPAP, continuous positive airway pressure), ontbrekende therapietrouw of weigeren van de behandeling.

Deze inhoud is uitsluitend bestemd voor zorgprofessionals. Raadpleeg de gebruiksinstructies voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van het product in acht moeten worden genomen.