Slaapapneu- en beademingsapparaten | ResMed Nederland

Slaapapneu- en beademings apparaten

Het complete assortiment apparaten voor slaapapneu- en beademingstherapie van ResMed zijn ontworpen voor ongeëvenaard comfort, hoogwaardige prestaties en lage geluidsniveaus. Onze apparaten helpen u bij de meest uitdagende problemen en zijn het resultaat van jaren innovatie en onze toewijding om u en uw therapie voorop te stellen.

Ontdek onze slaap- en beademingsapparaten

Onze slaapapneuapparaten zijn ontworpen om slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen te behandelen en bieden een ongeëvenaarde en bewezen werkzaamheid.

Of u mechanische beademing thuis, in het ziekenhuis of onderweg nodig heeft, onze veelzijdige beademingsapparaten bieden effectieve therapie voor veel verschillende ademhalingsproblemen.

Bekijk onze selectie van reserveonderdelen en vervangbare apparaat accessoires om te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.

AirMini reis-CPAP

De kleinste CPAP-apparaat ter wereld voor therapie onderweg1.

airmini-cpap-machine
patiënt-setup-met-airmini-cpap-apparaat-en-airmini-app
airmini-cpap-reis-apparaat-voor-therapie-onderweg

Meer innovatieve oplossingen van ResMed

ResMed biedt een groot assortiment maskers binnen iedere categorie aan, die lichtgewicht comfort combineert met superieure afdichting en pasvorm.

Bekijken

Onze complete diagnostische oplossingen stellen slaaplaboratoria en ziekenhuizen in staat thuistesten en compatibele software te gebruiken om iedere stap van het diagnostische proces efficiënt te beheren.

Bekijken

Referentie:

  1. Per 01 oktober 2019.