Slaapapneuapparaten | CPAP | adaptief | ResMed Nederland

CPAP-apparaten voor slaapapneutherapie

Als u last heeft van slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen, is er waarschijnlijk een ResMed CPAP-apparaat dat geschikt voor u is. Al onze apparaten kunnen worden gekoppeld aan een gebruikersvriendelijke coachingapp om u te helpen uw ervaring te verbeteren en uw vooruitgang te volgen. Uw zorgteam kan uw therapiegegevens controleren en behandelingsoplossingen op maat aanbieden, zowel op afstand als in persoon.

Wat is een CPAP-apparaat?

CPAP betekent continuous positive airway pressure, een therapie die veel wordt gebruikt om slaapapneu te behandelen. APAP en Bilevel-apparaten zien er hetzelfde uit maar gebruiken een ander therapie-algoritme. Al deze apparaten leveren lucht via slangen naar een masker om uw luchtwegen open te houden terwijl u slaapt zodat u een goede nachtrust hebt.

De vier soorten apparaten voor obstructief slaapapneu

sleep-apnea-global-cpap-consistent-pressure-icon-e1642699009600

Eén luchtdruk

Een CPAP-apparaat is een apparaat met vaste luchtdruk. Het levert een constante luchtstroom met de druk die is voorgeschreven door uw zorgverlener.

AirSense 11 >
AirSense 10 Elite >

sleep-apnea-global-apap-auto-adjusting-pressure-icon-e1642698982587

Automatisch aanpassende druk

Een APAP-apparaat is een apparaat dat de druk automatisch aanpast. Het past de luchtstroom die het levert aan tijdens de nacht.

AirSense 11 >
AirSense 10 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet for Her >

sleep-apnea-global-bilevel-two-air-pressures-icon-e1642699144821

Twee luchtdrukniveaus

Een Bilevel-apparaat heeft twee drukniveaus: een hogere druk voor als u inademt en een lagere druk voor als u uitademt. Het is ontworpen om het ademhalingscomfort te verbeteren van mensen die moeite hebben te wennen aan de luchtdruk.

AirCurve 10 VAuto >

sleep-apnea-global-airplane-icon-e1642699198454

Reisvriendelijk

Draagbare CPAP-apparaten bieden veel van dezelfde voordelen als een traditioneel apparaat maar zijn een stuk handiger omdat ze veel kleiner zijn. ResMed’s AirMini is het kleinste CPAP-apparaat ter wereld*, weegt maar 300 g en past in de palm van uw hand.

AirMini draagbaar CPAP-apparaat>

Het wennen aan PAP-luchtstroom kan een behoorlijke uitdaging zijn

Het kan lastig zijn te wennen aan de consistente luchtdruk van een CPAP- of APAP-apparaat. Als u moeite heeft te wennen aan de therapie, kan een Bilevel-apparaat u helpen makkelijker te ademen en uw therapie comfortabeler te maken. Vraag uw dokter of Bilevel een goede optie voor u is.

AirSense 11, ontworpen om therapie te vereenvoudigen

Als u uw therapie goed wilt beginnen, is een ResMed AirSense 11 CPAP-apparaat het overwegen zeker waard. Deze apparaten maken het eenvoudiger om te beginnen met slaapapneutherapie en dit vol te houden.

CPAP- en APAP-apparaten

Ervaar discrete en effectieve therapie voor uw slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen met de ResMed CPAP- en AutoSet-apparaten. De therapie-apparaten voor obstructief slaapapneu bieden prestaties en comfortfuncties.

sleep-apnoea-airsense-11-elite-cpap-device

AirSense 11
Ontworpen om u te helpen goed te beginnen en uw PAP-therapie vol te houden

airmini-pap-machine-ResMed

AirMini draagbaar CPAP-apparaat
Het kleinste CPAP-apparaat ter wereld voor therapie onderweg.*

airsense-10-elite-cpap-device

AirSense 10 Elite
Therapieapparaat met vaste druk

Gebruikershandleiding

airsense-10-autoset-for-her-cpap-device

AirSense 10 AutoSet for Her
Automatisch druk-aanpassend apparaat voor druktherapie voor vrouwen

Gebruikershandleiding

airsense-10-autoset-cpap-device-resmed

AirSense 10 AutoSet
Automatisch druk-aanpassend apparaat voor druktherapie

Gebruikershandleiding

Bilevel slaapapparaten

Onze bi-level apparaten zijn ideaal als u positieve luchtwegdruktherapie nodig heeft, maar geen geschikte kandidaat bent voor CPAP-therapie. Een bi-level apparaat van ResMed is ontworpen met comfort in gedachten en kan een goede nachtrust voor u betekenen.

aircurve-10-vauto-auto-adjusting-bileve-device-resmed

AirCurve 10 VAuto
Bi-level therapie apparaat dat zichzelf automatisch aanpast

Gebruikershandleiding

Adaptieve servo-beademing***

Ons zeer snel reagerende, adaptieve servo-ventilatieapparaat biedt u het comfort van natuurlijke ademhalingspatronen en de garantie van geavanceerde technologieën. Deze ventilators zijn geschikt voor een verscheidenheid van centrale ademhalingsstoornissen.

aircurve-cs-pacewave-adaptive-servo-ventilator-device-resmed

AirCurve 10 CS PaceWave
Gesynchroniseerde therapie voor centraal slaapapneu met en zonder obstructief slaapapneu

Gebruikershandleiding

Volg uw slaap met de myAir-app

ResMed-myAir-app-en-coaching-programma-voor-CPAP-patienten-mobiel DUT

myAir is een motivationele app die u eenvoudige toegang biedt tot uw slaapgegevens, maar ook tot instructievideo’s, bemoedigende berichten en meer. Met de AirSense 11 hebt u toegang tot interactieve video’s om u te helpen uw apparatuur te beheren, tot ondersteuning op maat en coaching om u te helpen kleine problemen op te lossen, en tot handige feedback tools voor in het geval u extra ondersteuning nodig hebt.***

 

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Ga naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten voor aanvullende informatie.

 

Ontdek meer producten

Of uw mechanische beademing thuis, in het ziekenhuis of onderweg nodig heeft, onze veelzijdige beademingsapparaten bieden effectieve therapie voor een grote verscheidenheid ademhalingsproblemen.

Bekijken

Bekijk onze selectie van reserveonderdelen en vervangbare apparaat accessoires om te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.

Bekijken

Raadpleeg de gebruikersgids voor relevante informatie betreffende waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die moeten worden overwogen voor en tijdens gebruik van het product.

Referenties:
* Vanaf 18 maart 2021. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 450 cm³.
**ASV therapy is contraindicated in patients with chronic, symptomatic heart failure (NYHA 2-4) with reduced left ventricular ejection fraction (LVEF ≤ 45%) and moderate to severe predominant central sleep apnoea.
***Sommige functies van myAir zijn alleen beschikbaar in de myAir-app en voor Air11-slaapapneu-apparaten. myAir is alleen beschikbaar in geselecteerde landen. Sommige apparaten zijn alleen beschikbaar in geselecteerde landen.