Neusmaskers voor slaapapneu-en beademingsapparaten | ResMed NL

Neusmaskers voor CPAP-therapie en beademingsapparaten

Een neusmasker is een compacte optie, die ofwel onder of over de neus zit. ResMed neusmaskers bieden u een duidelijk gezichtsveld en zijn verkrijgbaar in onze maskercategorieën: Veelzijdig, Minimalistisch en 360°

AirFit-N20-compact-nasal-CPAP-mask-ResMed

AirFit N20*
Past op 99,4% van de gezichten wereldwijd

Gebruikershandleiding

AirFit-N20-classic-nasal-mask-with-forehead-support-ResMed

AirFit N20 Classic
Een traditionele maskerstijl gecombineerd met geavanceerde technologieën

Gebruikershandleiding

resmed-cpap-mask-nasal-N30-CPAP-mask

AirFit N30
Een klein en stil CPAP-masker dat is ontworpen om comfortabel en gebruiksvriendelijk te zijn

Gebruikershandleiding

AirFit N30i
Een slang-omhoog-ontwerp geeft patiënten de vrijheid om in elke positie te slapen

Gebruikershandleiding

AirTouch-N20-nasal-mask-sleep-ventilation-therapy-ResMed

AirTouch N20*
Met een zacht kussen van traagschuim past het zich aan aan uw unieke gezichtscontouren

Gebruikershandleiding

Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-ResMed

Pixi
Dit masker voor kinderen biedt comfort en veiligheidsvoorzieningen

Gebruikershandleiding

mirage-fx-nasal-mask-ResMed

Mirage FX
De perfecte balans tussen lichtgewicht comfort, eersteklas prestaties en eenvoud

Gebruikershandleiding

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden?

Het is mogelijk niet meer leverbaar. Ga naar onze pagina met gebruikershandleidingen en technische documenten voor aanvullende informatie.

 

Welk CPAP-neusmasker moet ik kiezen?

Met behulp van onze Veelzijdig, Minimalistischen 360° CPAP-maskercategorieën kunt u een neusmasker vinden dat logischerwijs overeenkomt met uw slaapgewoonten en voorkeuren, zodat u gemakkerlijker de juiste keuze kunt maken.

AirFit N30 Minimalistisch masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30-minimalistisch-neusmasker
AirFit N30i 360° masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N30i-360°-neusmasker
AirFit N20 Veelzijdig masker
Patiënt-draagt-ResMed-AirFit-N20-veelzijdig-neusmasker

Bekijk andere typen maskers en accessoires voor slaap- en ademhalingstherapie

Ervaar de openheid en vrijheid van intranasaalmaskers. Dit type slaapapneumasker is lichtgewicht, discreet en ontworpen om uw gezichtsveld vrij te houden.

Bekijken

Volgelaatsmaskers bedekken meer van uw gezicht en zijn bedoeld voor mensen die vooral door hun mond ademen. De volgelaatsmaskers van ResMed bieden een minimaal ontwerp en zijn ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn.

Bekijken

Slaapapneuproducten kunnen na verloop van tijd verslijten. Het is belangrijk dat u uw masker regelmatig onderhoudt en vervangt om te zorgen dat u de meest comfortabele, effectieve en hygiënische therapie mogelijk krijgt.

Bekijken

Raadpleeg de gebruiksaanwijzingen voor relevante informatie over waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen die vóór en tijdens het gebruik van de producten in acht moeten worden genomen.

*Contra-indicatie
Maskers met magnetische onderdelen zijn gecontra-indiceerd voor gebruik door patiënten wanneer zij, of iemand die tijdens het gebruik van het masker in nauw lichamelijk contact staat, het volgende hebben:

  • Actieve medische implantaten die interageren met magneten (bijv. pacemakers, implanteerbare cardioverter-defibrillatoren (ICD’s), neurostimulatoren, cerebrospinale-vloeistofshunts (CSF-shunts), insuline-/infuuspompen)
  • Metalen implantaten/voorwerpen die ferromagnetisch materiaal bevatten (bijv. aneurysmaclips/hulpmiddelen voor het onderbreken van de luchtstroom, embolische spoelen, stents, kleppen, elektroden, implantaten om het gehoor of het evenwicht te herstellen met geïmplanteerde magneten, oogimplantaten, metaalsplinters in het oog)

Waarschuwing
Houd de maskermagneten op een veilige afstand van ten minste 150 mm van implantaten of medische hulpmiddelen die door magnetische interferentie negatief kunnen worden beïnvloed. Deze waarschuwing geldt voor u of iedereen die in nauw lichamelijk contact staat met uw masker. De magneten bevinden zich in het frame en in de onderste clips van de hoofdbandage, met een magnetische veldsterkte tot 400 mT. Bij het dragen van het masker worden ze aan elkaar gekoppeld om het masker vast te zetten, maar ze kunnen per ongeluk losraken tijdens het slapen. Implantaten/medische hulpmiddelen, inclusief die worden vermeld in de contra-indicaties, kunnen nadelig worden beïnvloed als ze onder externe magnetische velden van functie veranderen
of ferromagnetische materialen bevatten die magnetische velden aantrekken/afstoten (sommige metalen implantaten, bijv. contactlenzen met metaal, tandheelkundige implantaten, metalen schedelplaten, schroeven, afdekkingen voor boorgaten en botsubstituten). Raadpleeg uw arts en de fabrikant van uw implantaat/ander medisch hulpmiddel voor informatie over potentiële nadelige effecten van magnetische velden.

Inhoud laatst bijgewerkt: 10/2023.